Lej et hus i Italien

Kristian Ole Roerbye

Kristian har siden 2009 har boet og drevet virksomhed fra Chiang Mai af. Han er danskeren bag Nordthailand.dk - her deler han ud af sin viden om byen og Thailand generelt.

Du skal til Norditalien, hvis du skal finde en natur og et landskab, der minder bare en lille smule om det, som du finder i Nordthailand. Godt nok er der hverken den samme varme, fauna eller det samme dyreliv. Men kombinationen af bjergene og skovområderne er lidt det samme – og så har Norditalien noget, som Nordthailand ikke har: Åbent hav!

Langs den norditalienske middelhavskyst lige på grænsen til Frankrig, finder du et fantastisk område med en helt unik kombination af vand, bjerge og masser af muligheder for at slappe af. Langs hele middelhavskysten finder du det ene hotel efter det andet, hvor turisterne valfarter til for at få varme, sol og en dukkert i middelhavet. Alt det som ferie i Italien betyder for de fleste.

Men i de lidt mere afsides egne langs kysten, finder du også lækre villaer og palæer lige ud til Middelhavet. De er skabt til en herskabelig ferieoplevelse i en helt uovertruffen luksusklasse.

Villa Barbarossa – din feriebolig i Italien

En sådan luksusvilla i Italien er Villa Barbarossa, som ligger små 45 minutter fra Milano og kun 1,5 kilometer fra Middelhavets sandstrande og den nærmeste by, Imperia, hvor du kan finde masser af lækre italienske restauranter og natteliv. Samtlige 240 kvadratmeter luksus udlejes på ugebasis og inkluderer bl.a. en lækker udendørs swimmingpool, en fantastisk udsigt og moderne indretning.

Sol er der nok af i denne luksusvilla i Italien. Hele 240 solskinsdage bliver det til ifølge statistikken. Så der er ingen grund til at forvente, at skulle sidde og kukkelure indendørs.

villa barbarosso

Tag et smut til Frankrig

Den helt unikke placering af Villa Barbarossa gør det muligt at tage en smuttur til både Nice og Cannes i Frankrig, hvis det skulle friste. Det er en køretur på en times tid og på vejen passerer I også det lille fyrstendømme Monaco, der i sin tid blev verdenskendt, fordi den kendte filmskuespiller Grace Kelly giftede sig med den daværende fyrste, Prins Rainier d. 3.

Besøg en af Italiens største havnebyer

Kører du derimod små 2 timer i den anden retning, kommer du til de legendariske by Genoa. Det er en af de største havnebyer i Italien og den største havn i Norditalien. Her er store markedspladser og altid et sandt leben af mennesker fra hele verdenen.

Onsdagsmarked og lækre, ægte italienske pizzaer

Men helt så langt behøver du slet ikke tage, hvis du vil opleve Italien og italienerne på nærmeste hånd. Det kræver bare en tur til den nærmeste by Imperia, der ikke ligger længere væk, end du kan gå derhen.

Her finder du det store marked, hvor du hver onsdag kan købe lokale varer, antikviteter og alt, hvad hjertet ellers kan begære. Efter turen på markedet kan du nyde en ægte italiensk pizza, som kun rigtige italienere bager den hos enten Italy no. 1 eller Pizza Italy.

Eftermiddagen eller den tidlige aften kan du så fordrive på stranden i Imperia, før du drager tilbage til Villa Barbarossa. Her kan du slutte dagen med en kølig dukkert i swimmingpoolen og nyde den nedadgående sols sidste stråler med en drink i hånden. Livet bliver ikke nemmere!

Du kan læse mere om og booke Villa Barbarossa lige her.

 

 

Photo of author

OM Kristian Ole Roerbye

Kristian har siden 2009 har boet og drevet virksomhed fra Chiang Mai af. Han er danskeren bag Nordthailand.dk - her deler han ud af sin viden om byen og Thailand generelt.

Skriv en kommentar

Følg os her