Rejsepartner

Kristian Ole Roerbye

Kristian har siden 2009 har boet og drevet virksomhed fra Chiang Mai af. Han er danskeren bag Nordthailand.dk - her deler han ud af sin viden om byen og Thailand generelt.

Find den rigtige rejsepartner

Det bliver stadig mere og mere populært at finde en rejsepartner, som man ofte ikke kender på forhånd, når man skal ud og rejse.

Det er ikke altid at man kan få planerne til at gå op sammen med vennerne. Man skal både spare penge sammen, have fri på samme tid, styr på familie og kæreste osv. Da vi danskere er meget rejseglade, er mange begyndt at kigge rundt omkring efter rejsekammerater, så man ikke behøver rejse alene, hvis man gerne vil afsted.

Når man skal finde en rejsekammerat er det vigtigt, at man finder en man kan sammen med. En god idé er at kigge efter en rejsepartner, som har nogenlunde samme interesser som dig selv. Det er også vigtigt, at man kommer ind på hvilke rejse-stil man har, og om de passer sammen. Det kan fx være, om man er en fest-type, eller hellere vil ud og opleve mere kultur eller lignende. Er man morgenfrisk, og gerne vil ud og opleve ting om morgenen, er det måske ikke den bedste idé, at rejse sammen med en, som slet ikke kan komme ud af sengen om morgenen.

Sørg også gerne for at møde din eventuelle rejsekammerat inden I tager afsted. Man kan ikke rigtig med sikkerhed vide, om man kan sammen, før man rent faktisk har mødt hinanden i virkelighed, og derfor er det altid en god regel, at mødes med sin kommende rejsepartner inden man tager afsted.

 

 

Følg os her