Vær hip med de unge Thai’ere i CM

Opdateret:

Kristian Ole Roerbye

Kristian har siden 2009 har boet og drevet virksomhed fra Chiang Mai af. Han er danskeren bag Nordthailand.dk - her deler han ud af sin viden om byen og Thailand generelt.

Når de studerende i Chiang Mai har fri fra skole mødes mange af dem for at gå ud og spise på det der bliver kaldet for en Hot Pot restaurant. Hot Pot er en blanding af en grill og en rygende gryde, hvor du enten kan vælge at grille kødet og grøntsagerne eller koge det i det varme vand. Det minder lidt om konceptet med en ratelette, hvor alle familiemedlemmer selv sidder og tilbereder deres mad.

 

Der hvor studenterne søger hen om aftenen

Et populært sted for de unge Thai’ere at spise på HotPot restaurant er på Huay Kaew Road. Hver aften findes der et stort marked med alt hvad de unge har brug for. Mobil covers, kjoler, tasker, sko, kasketter, smykker og meget meget mere. Dette sted er en god blanding af shopping og spisning. Der findes også mange streetfood boder og en af dem sælger faktisk lune spanskrør som dem i Tivoli i København.

Markedet finder du som sagt ved at køre ud af Huai Kaeo Rd. mod zoologiskhave. Lad dig ikke snyde af et lille marked der dukker op når du kører der ud af, fortsæt indtil du kommer til det store marked. Du skal passere ringroad 121 før du ser markedet på højre hånd. Resaturanterne finder du gemt godt væk inde bag alle mode- og gadget boderne. En omgang Hot Pot buffet koster 200 baht, og det er jo lige til at betale!

Photo of author

OM Kristian Ole Roerbye

Kristian har siden 2009 har boet og drevet virksomhed fra Chiang Mai af. Han er danskeren bag Nordthailand.dk - her deler han ud af sin viden om byen og Thailand generelt.

Skriv en kommentar

Følg os her