Billige rejser til Thailand i december

Opdateret:

Kristian Ole Roerbye

Kristian har siden 2009 har boet og drevet virksomhed fra Chiang Mai af. Han er danskeren bag Nordthailand.dk - her deler han ud af sin viden om byen og Thailand generelt.

Sommeren og de høje temperaturer er for alvor forbi, og vi er så småt ved at indfinde os med, at vinteren er over os. Kulden er kommet, og det varer ikke længe før landskabet er dækket af sne. Dagene bliver kortere, og det betyder for mange af os, at vi kun når at opleve de lyse timer fra arbejdspladsen, for så snart vi har fri, har mørket sænket sig over landet… Det kan godt være en smule deprimerende, men der er heldigvis lys forude – det er nemlig sådan at det er billigt at rejse til Thailand i december-måned, og klimaet er utroligt lækkert på denne årstid.

Indhold

Når det er lavsæson i Danmark, er det højsæson i Thailand

Det er ikke alle steder i verden, der er kulde og sne på programmet i vinterhalvåret. I Thailand er det faktisk højsæson i december, og en af grundene hertil er, at vejret er fantastisk på disse breddegrader i juletiden. Der er masser af solskin, meget lidt regn og temperaturen er hverken for varm eller for kold. Så mangler du et afbræk fra hverdagen, og kan du mærker at vinterdepressionen er ved at presse på herhjemme, så er det nu du skal slå til.

Hvor skal du rejse hen i Thailand?

Der er behageligt, uanset hvorhenne du befinder dig i Thailand omkring december. I det centrale Thailand og Bangkok vil der ikke være meget regn, og temperaturene vil svinge mellem 20 og 30 grader, og der vil stort set ingen skyer være på himlen. Her kan du foretage din juleshopping, nyde storbyen eller tage på opdagelse i den smukke natur.
I det sydlige Thailand, såsom Koh Chang og de omkringliggende øer, vil der ligeledes være blå himmel, solskin og meget lille chance for regn. Så er du til badeferie i december, er det her du bør tage hen.
I Chiang Mai, Nordthailand, vil temperaturen være køligere, dog stadig utroligt behagelig. Med skyfri himmel og minimal risiko for regn, er du perfekt gearet til at tage på trekking, eller blot nyde byens mange fantastiske muligheder for at gå på shopping, slappe af, nyde naturen samt mange, mange andre uforglemmelige oplevelser.
Vi glæder os til at se dig her i solrige Thailand!

Prøv trekking i Nordthailand

Trekking bliver stadig en mere og mere populær aktivitet, når man er ude og rejse. Trekking er egentlig et andet ord, for at gå, men er med tiden blevet bedre kendt for at gå via stier, op, ned og rundt bjerge. Det er en helt fantastisk måde at komme mere i kontakt med naturen, og lære ens egne grænser. Da det normalt er rigtig varmt i Thailand, kan det godt skræmme folk fra at prøve trekking, men i December er vejret helt perfekt til trekking i Nordthailand. En typisk Decemberdag i Nordthailand minder rigtig meget om en helt perfekt dansk sommerdag, hvor det hverken er for varmt eller koldt. En uskreven regel i trekking siger, at man ikke må kunne se, at man har gået der.

Hvor kan du finde de billige billetter til Thailand i december?

Der er rigtig mange muligheder for at søge efter billige fly billetter til Thailand. Det kan godt betale sig, at sætte lidt tid af til at undersøge de forskellige muligheder, da der kan være mange penge at spare. Hvis man er ude i god tid, så kan det være en god idé at kigge over flere dage, hvis man ikke kan finde en god pris. Hvis du derimod finder en pris, som bliver svær at slå, så er det bare med at slå til, da den højst sandsynlig bliver revet væk hurtigt.

Her er en liste med nogle af de mest populære søgemaskiner man kan bruge:

  1. Momondo
  2. FlyBillet.dk
  3. Flypriser.dk
  4. FDM Travel
  5. FlyPrice.dk
  6. SuperSaver
  7. Expedia

Skriv en kommentar

Følg os her