Billige rejser til Thailand i DecemberSommeren og de høje temperaturer er for alvor forbi, og vi er så småt ved at indfinde os med, at vinteren er over os. Kulden er kommet, og det varer ikke længe før landskabet er dækket af sne. Dagene bliver kortere, og det betyder for mange af os, at vi kun når at opleve de lyse timer fra arbejdspladsen, for så snart vi har fri, har mørket sænket sig over landet… Det kan godt være en smule deprimerende, men der er heldigvis lys forude – det er nemlig sådan at det er billigt at rejse til Thailand i december-måned, og klimaet er utroligt lækkert på denne årstid.

Når det er lavsæson i Danmark, er det højsæson i Thailand

Det er ikke alle steder i verden, der er kulde og sne på programmet i vinterhalvåret. I Thailand er det faktisk højsæson i december, og en af grundene hertil er, at vejret er fantastisk på disse breddegrader i juletiden. Der er masser af solskin, meget lidt regn og temperaturen er hverken for varm eller for kold. Så mangler du et afbræk fra hverdagen, og kan du mærker at vinterdepressionen er ved at presse på herhjemme, så er det nu du skal slå til.

Hvor skal du rejse hen i Thailand?

Der er behageligt, uanset hvorhenne du befinder dig i Thailand omkring december. I det centrale Thailand og Bangkok vil der ikke være meget regn, og temperaturene vil svinge mellem 20 og 30 grader, og der vil stort set ingen skyer være på himlen. Her kan du foretage din juleshopping, nyde storbyen eller tage på opdagelse i den smukke natur.
I det sydlige Thailand, såsom Koh Chang og de omkringliggende øer, vil der ligeledes være blå himmel, solskin og meget lille chance for regn. Så er du til badeferie i december, er det her du bør tage hen.
I Chiang Mai, Nordthailand, vil temperaturen være køligere, dog stadig utroligt behagelig. Med skyfri himmel og minimal risiko for regn, er du perfekt gearet til at tage på trekking, eller blot nyde byens mange fantastiske muligheder for at gå på shopping, slappe af, nyde naturen samt mange, mange andre uforglemmelige oplevelser.
Vi glæder os til at se dig her i solrige Thailand!

Hvor kan du finde de billige billetter til Thailand i december?

Der er rigtig mange muligheder for at søge efter billige fly billetter til Thailand.

Her vil jeg liste nogle af de mest populære søgemaskiner man kan bruge:

A: Momondo: www.momondo.com

B: FlyBillet.dk

C: Flypriser.dk

D: FDM Travel

E: FlyPrice.dk

F: SuperSaver

G: ExpediaSkriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *