OM NORDTHAILAND.DK

Opdateret:

Kristian Ole Roerbye

Kristian har siden 2009 har boet og drevet virksomhed fra Chiang Mai af. Han er danskeren bag Nordthailand.dk - her deler han ud af sin viden om byen og Thailand generelt.

Nordthailand.dk samler vi information om byerne i det nordlige Thailand.

Der vil specielt være fokus på Chiang Mai, Pai, Chiang Rai, Mae Hong Song samt en række andre mindre byer.

Der bliver skrevet om egne oplevelser, seværdigheder, tips og råd, begivenheder, naturoplevelser, natteliv og meget andet.

Siden blev startet tilbage i 2009 af Kristian Ole Rørbye – Kristian har boet i Chiang Mai siden dengang og driver nu et par virksomheder i byen, hvor der laves online marketing samt animationsvideoer til hovedsageligt danske kunder.

Kontoret ligger lige ned til floden midt i Chiang Mai, så hvis du er på disse kanter er du mere end velkommen til at kigge forbi til en kop kaffe og en snak om byen.

Hvis du er interesseret i at se lidt af de vi laver her på kontoret kan du besøge vores hjemmesider og læse mere her: Linkkongen.dk, Animation Mu Co., Ltd., Move Marketing Co., Ltd.

Synes du der mangler noget eller er der et spørgsmål du gerne vil have svar på – så hold dig ikke tilbage med at kontakte os via forumalaren herunder.

Mvh.
Kristian Ole Rørbye

Kristian Ole Rørbye og familien ved Doi Suthep templet

Skriv en kommentar

Følg os her