Chiang Mai

Læs alt om den største by i Nordthailand her

Chiang Mai er den næststørste by i Thailand, og den største i Nordthailand. Byen blev opført i 1296 af Kong Mengrai, og her bor i omegnen af 200.000 indbyggere, og er beliggende ca. 700 kilometer nord for Bangkok.Byen er kendt for at være rig på kultur, og dette afspejles også i de mange velbevarede bygninger, byen huser. Mange turister kommer hvert år til byen, for netop at opleve kulturen, de lokale samt de mange markeder og seværdigheder der findes i Chiang Mai.
Top 10 aktiviteter i Chiang Mai i 2019

Populære steder at bo i Chiang Mai som vi anbefaler:Booking.com

Chiang Mai information

Byen er opdelt i fire afdelinger: Nakhon Ping, Srivijaya, Mengrai og Kavila. De tre førstnævnte ligger ved vestbredden, mens Kavila ligger på den østlige ende af Ping-floden. Byen har de seneste par år været under konstant udvikling, men byen er unægteligt den mest, kulturelt, betydningsfulde by i Nordthailand.


Byen er omringet af smuk natur, og det er anbefalelsesværdigt at tage ud og se på de mange bjerge, floder og søer – og ikke mindst de smukke templer, der ligger omkring i byen.

Længe før turister begyndte at strømme til byen, var den et handelsmekka for folk over hele Nordthailand, og dette afspejles også i dag på de mange markeder, der er at finde i byen.


Snyd ikke dig selv for at besøge Chiang Mai, hvis du opholder dig i Thailand.