Pai

om_chiangmai

Pai er en charmerende lille by i Nordthailand med omkring 3000 indbyggere. Det forholdsvist lille befolkningsantal bemærkes dog ikke, når du færdes i bybilledet. Byen er nemlig blevet en yndet turistattraktion for vestlige over de seneste år, idét dens tilbagelænede tempo og livsstil tiltaler mange – især backpackere. Den afslappede livsstil afspejles i byens mange genbrugsbutikker og barer.

Grundet filmen ’Pai in Love’, er byen ligeledes blevet et yndet mål for lokale thaier, som blot ønsker at tage en weekend i byen for at stresse af og opleve den harmoniske stemning, der hersker her.

 

Byens population udgøres primært af thailandske rastafarier og vestlige ’hippier’, der har slået sig ned, for at nyde livet i deres eget tempo.

Byen ligger i en dal omringet af bjerge, og den omkringliggende natur er selvsagt meget smuk. Det kan klart anbefales at leje en bike eller en cykel, hvis man befinder sig i Pai, idét der både er bjerge, vandfald, rismarker og jungle omkring byen.

 

Turen til Pai er besværlig, da byen, som nævnt tidligere, ligger omringet af bjerge. Hvis man kan leve med den forholdsvist lange bjergkørsel, og beslutter at tage turen alligevel, vil man blive mødt af en utroligt fascinerende og smuk udsigt over jungle og bjerge på vejen derop.


Fisketur til Pai

Fisketur til Pai

Scooteren blev pakket, solcremen blev påsmurt, og så ventede der os ellers 140 kilometers bjergkørsel, før vi kunne checke ind på Bueng Pai Farm Fishing Resort. Noget som jeg havde glædet mig rigtig meget til at opleve! Ankomst Efter mange timers kørsel, ankom vi...