Guide i Chiang Mai

Opdateret:

Kristian Ole Roerbye

Kristian har siden 2009 har boet og drevet virksomhed fra Chiang Mai af. Han er danskeren bag Nordthailand.dk - her deler han ud af sin viden om byen og Thailand generelt.

dansk-guide-chiangmai-s600Skal du til Chiang Mai og ønsker at få det optimale ud af turen første gang anbefaler jeg at man bruger en guide. Det kan spare en for en masse tid og såfremt at man vælger en der faktisk også gerne vil vise dig noget og ikke kun tage dine penge, så får man virkelig meget ud af det.

Efter flere forespørgsler har jeg derfor lavet denne underside her på Nordthailand.dk hvor jeg hjælper danskere, der rejser til Chiang Mai, med at få kontakt til en god guide. En guide der samtidigt har danske forbindelser i form af mig.

Jeg anbefaler Steven som guide når man skal rundt og se seværdigheder i Chiang Mai.

Steven har et godt netværk, taler perfekt engelsk, har bachelor indenfor turisme og kan hjælpe med ture i og omkring Chiang Mai.

Derudover kender jeg Steven personligt (bruger ham som guide når jeg skal på fisketure), hvilket betyder at der vil være en dansk backup såfremt i har spørgsmål eller andet.

Kontakt mig via formularen her og jeg vil sætte dig i kontakt med Steven.

Mvh.
Kristian Ole Rørbye

    Dit navn (skal udfyldes)

    Din e-mail (skal udfyldes)

    Emne

    Din besked

    Følg os her