Er du ved at planlægge en rejse til Chiang Mai? 


Så lad mig hjælpe dig med at finde de bedste oplevelser i og omkring Chiang Mai.

Mit navn er Kristian Ole Rørbye og jeg har boet i byen siden 2009. Skriv din mail og jeg sender dig en liste med de bedste attraktioner

100% gratis og uforpligtende. Din mail er sikker hos mig.

dansk-guide-chiangmai-s600Skal du til Chiang Mai og ønsker at få det optimale ud af turen første gang anbefaler jeg at man bruger en guide. Det kan spare en for en masse tid og såfremt at man vælger en der faktisk også gerne vil vise dig noget og ikke kun tage dine penge, så får man virkelig meget ud af det.

Efter flere forespørgsler har jeg derfor lavet denne underside her på Nordthailand.dk hvor jeg hjælper danskere, der rejser til Chiang Mai, med at få kontakt til en god guide. En guide der samtidigt har danske forbindelser i form af mig.

Jeg anbefaler Steven som guide når man skal rundt og se seværdigheder i Chiang Mai.

Steven har et godt netværk, taler perfekt engelsk, har bachelor indenfor turisme og kan hjælpe med ture i og omkring Chiang Mai.

Derudover kender jeg Steven personligt (bruger ham som guide når jeg skal på fisketure), hvilket betyder at der vil være en dansk backup såfremt i har spørgsmål eller andet.

Kontakt mig via formularen her og jeg vil sætte dig i kontakt med Steven.

Mvh.
Kristian Ole Rørbye

Dit navn (skal udfyldes)

Din e-mail (skal udfyldes)

Emne

Din besked

Guide i Chiang Mai

gennemsnit ([pr.]) 4 stemme