Kim Vissing Sjørslev

Sidst opdateret d. May 23, 2013

Lidt om lung Kim

Da jeg for 14 år siden tog til Thailand første gang på studie tur fra Odense Socialpædagogiske Seminarium, anede jeg ikke hvad der var mig i vente. Efter to hæsblæsende dage i Bangkok, så valgte vi 7 mand at tage til Krabi, hvor vi ved et rent lykketræf endte op i resortet Pine Bungalows. Personalet og ejeren Juree, har jeg holdt kontakt med lige siden. Je, Juree er min ”thai-mor” hernede.

kim vissing1kim vissing2

Inden jeg tog til Thailand for at blive ”for good”, så sørgede jeg lige for at pynte på statistikken derhjemme, ved at lade mig skilles for anden gang. Nu i en alder af 49 år havde jeg fået nok af danske damer, karriere-ræs og småborgerlighed, så jeg besluttede, at hvis jeg nogen sinde skulle gøre noget ved min ”Thailands drøm” så var det nu at teltpælene skulle rykkes op. Jeg var så heldig at få arbejde i et Dansk IT firma, da jeg søgte det og fra jeg havde fået det endelige ja fra ejeren gik der tre uger, så sad jeg juledag 2012 og var på vej til mit nye hjemland.

kim vissing4kim vissing3
Nu har jeg været her i halvandet år og er begyndt rigtigt at få Thailand ind under huden. Det er smilets land, men tag ikke fejl at thaierne, på mange måder lader de dig stadig vide at du kun er gæst i deres land, dette ikke mindst på lov området, hvor du ikke er andet end en Falang. Dette er ikke for at jeg skal lyde negativ, men sådan er fakta. Der er stor forskel på at være turist hernede med masser af penge på lommen og så være en almindelig Falang der bor og arbejder her. Men forstår du konceptet i gensidig respekt, så når du rigtigt langt hernede.
Kim

Leave a Comment