Weekend i Bangkok

For kun 600-700kr kan du finde dig en flybillet fra Chiang Mai til Bangkok tur/retur. Bangkok kan ved første møde skræmme de fleste turister langt væk. Byen er gigantisk og tæt pakket med en travl trafik og mennesker overalt!

En charmerende by

Jeg har været i Bangkok mange gange, og jeg har overnattet på over 40 forskellige hoteller rundt omkring i byen. For mig er Bangkok måske en af verdens fedeste storbyer. Byen er et miks af slum og highclass, street food og fine restauranter, markeder og shoppingcentere, og meget mere! Mit yndlingssted er China Town som er et sted, hvor det gælder om at orientere sig for ikke at fare vild. China Town oser af mad, både friske råvarer, krydderier, street food og restauranter. Jeg har absolut fået nogle af de bedste måltider i mit liv i China Town, og mens du er der bør du holde udkig efter det lille indiske miljø, hvor du kan få utrolig lækker og strækt indisk mad.

Jeg anbefaler alle at give enorme Bangkok en chance for at vise dig sin charme og enerigi som denne by i højest grad har. For at gøre din tid i BKK mere overskuelig bør du benytte BTS metro systemet som får dig fra A til B på ingen tid, og du slipper derfor for at sidde i kø i en taxi i timevis!

Efter en weekend i støjende Bangkok er det altid dejligt at vende tilbage til idyliske og hyggelige Chiang Mai.

Følg os her