7 arbejdsdage fra luksus villa i Hua Hin

Opdateret:

Kristian Ole Roerbye

Kristian har siden 2009 har boet og drevet virksomhed fra Chiang Mai af. Han er danskeren bag Nordthailand.dk - her deler han ud af sin viden om byen og Thailand generelt.

Til dagligt arbejder jeg med online markedsføring i form af SEO fra Chiang Mai i Nordthailand.

Her driver jeg en mindre virksomhed der hjælper danske virksomheder med at få deres hjemmeside eller webshop frem på søgemaskinerne så som Google.dk

At arbejde og drive virksomheden fra Chiang Mai af, var et valg jeg tog for snart 3 år siden efter at have boet i byen i godt et år på det tidspunkt.
Vejret, maden, mentaliteten blandt folk og priserne samt meget andet var nogle af de faktorer der gjorde at jeg blev så glad for stedet.

Den dag i dag sidder vi en håndfuld online-folk i form af danskere og thaier og arbejder med online marketing.

Indhold

Udnyt mulighederne!

Som de fleste af jer nok ved, så koster det hele lidt mindre her i Thailand – og det er helt sikkert også en af de store forcer ved at drive en virksomhed herfra – både pga. lønninger men også skatten er betydeligt lavere.

At rejse er at leve – kombineret med arbejde er det livet!

Ja, nu synes du sikkert at jeg begynder at lyde lidt for ”HC. Andersen agtig”…

Hvorom alting er, så var det tanken jeg fik, da jeg sad og tænkte over hvordan man kunne kombinere et eventyr samtidigt med at der blev arbejdet og hjulene på virksomheden stadig kørte rundt.

Luksus villa med privat swimmingpool i Hua Hin

Igennem mit netværk havde jeg fået kontakt til en dansker der ejer en sprit ny villa i Hua Hin (Sydthailand), hvor han kun boede i korte perioder af året sammen med familien.
Her fik jeg forhandlet mig frem til en ret god pris for at vi kunne tage 3 mand af sted i en uge.

Hele ideen med turen var den, at jeg satsede på, at folk ville give den en ekstra skalle og vi på det produktive plan kunne se nogle procentvise forbedringer – og det lykkedes! Hvilket faktisk i sidste ende betød at turen ikke blev en udgift, men i stedet gik i 0.

Dermed ikke sagt at vi arbejdede alle døgnets 24 timer, nej, folk havde bare ekstra energi til at arbejde det ekstra med den tanke i baghovedet at der altid var rig mulighed for at tage en dukkert i poolen, ringe til restauranten som var tilknyttet villaen og få dem til at køre ned med menukortet for derefter at leverer frokost eller aftensmad i villaen eller at man kunne tage ud og opleve stranden ved Hua Hin når man tog fri.

Fed oplevelse!

Skal du til Thailand og planlægger det skal være Hua Hin?

Så skal du prøve at tage fat i dem her, de hedder BlackLotus og du finder meget mere information her: http://www.blacklotus.asia/da

Photo of author

OM Kristian Ole Roerbye

Kristian har siden 2009 har boet og drevet virksomhed fra Chiang Mai af. Han er danskeren bag Nordthailand.dk - her deler han ud af sin viden om byen og Thailand generelt.

Følg os her