Top 5: De bedste steder at svømme i Chiang Mai

Kristian Ole Roerbye

Kristian har siden 2009 har boet og drevet virksomhed fra Chiang Mai af. Han er danskeren bag Nordthailand.dk - her deler han ud af sin viden om byen og Thailand generelt.

Mens Chiang Mai er bedst kendt for sit majestætiske bjerglandskab, den omkringliggende jungle og rismarker, er der stadig mange naturskønne områder, hvor du kan tage en svømmetur, når temperaturen bliver for varm. Herunder finder du de 5 bedste af slagsen.

#5: Eco Resort

Eco Resort er et hostel i Chiang Mai. Det er bedst kendt for at være et prisvenligt alternativ for backpackere og rejsende, der ønsker at skære ned på udgifterne til overnatning. Det er dog ikke ensbetydende med, at det ikke er et både hyggeligt og naturskønt område.

Stedet ligger kun 5 minutter fra den gamle bydel, og udover at fungere som hostel, er her også en botanisk have, hvori der er placeret et attraktivt poolområde. Selve poolen er 50 meter lang, så her er rig mulighed for at få en dukkert, uanset om du trænger til at slappe af eller hellere vil svømme baner.

Prisen er rimelig, og poolområdet har alt, hvad der skal til for at fuldende en god dag ved poolen – liggestole, parasoller, udendørsservering og naturskønne omgivelser.

#4: Center of the Universe

Center of the Universe er placeret et stykke fra bymidten, men du bør ikke snyde dig selv for et besøg. Her er en afslappende atmosfære, og poolen udmærker sig ved at være fyldt af saltvand frem for klor.

Også her er der mulighed for at få tilfredsstillet ethvert behov, uanset om du vil motionere eller slappe af. Samtidig er poolen handicapvenlig, der er to børnebassiner og udendørsservering mellem 6:30 og 19:30.

#3: 700 Year Stadium

700 Year Stadium blev åbnet i 1995, da det fungerede som stadion ved Southeast Asian Games. Selvom stedet ikke egner sig til afslapning, er der rig mulighed for at få brugt svømmefødder og -briller, da det primært henvender sig til motionister og atleter.

Områdets faciliteter egner sig, udover svømning, til styrke- og løbetræning, tennis, badminton, fodbold og kampsport.

#2: Huay Tung Dtao

Er du til en dukkert i flotte og afslappende omgivelser, må du ikke snyde dig selv for et besøg hos Huay Tung Dtao-søen. Her kommer de lokale, når de skal slappe af og nyde naturen, men stedet egner sig også til turister.

Søen er beliggende ved Doi Suthep National Park og er det oplagte sted, hvis du trænger til en dukkert efterfulgt af en forfriskning eller en bid mad. Begge dele kan nydes i de charmerende bambushytter, der ligger ud til søens bred.

#1: Chiang Mai Grand Canyon

Chiang Mai Great Canyon er placeret ved Hang Don-distriktet, omkring 10 kilometer fra den gamle bydel. Stedet startede egentlig som en forladt grusgrav, hvor lokale vovehalse kastede sig ud fra klipperne og ned i vandet. Det resulterede i flere ulykker, hvorfor myndighederne sidenhen skred ind.

Heldigvis resulterede det ikke i en lukning af området. Tværtimod har stedet siden gennemgået en imponerende transformation, så det nu er en decideret vandpark fyldt med sjove aktiviteter, der egner sig til børn såvel som voksne.

Uanset, om du vil svømme, slappe af, prøve kræfter med en af de mange forhindringsbaner, klatrevægge eller vandrutsjebaner, er der mulighed for det ved Chiang Mai Grand Canyon. Herudover er der mulighed for at slappe af og få en forfriskning ved en af de mange boder, der ligger i området.

Photo of author

OM Kristian Ole Roerbye

Kristian har siden 2009 har boet og drevet virksomhed fra Chiang Mai af. Han er danskeren bag Nordthailand.dk - her deler han ud af sin viden om byen og Thailand generelt.

Skriv en kommentar

Følg os her