En gruppe for danskere i Chiang Mai

Er du dansker og bor i Chiang Mai?

Så meld dig ind i gruppen for danskere i Chiang Mai på Facebook

Der er lavet en gruppe på Facebook hvor vi forsøger at samle de fleste interessede danskere der bor i Chiang Mai. Lige nu er gruppen allerede oppe over 60 medlemmer og der kommer flere og flere. Gruppen har ikke til formål at danne noget netværk af nogen bestemt art eller noget, men blot til formål at forsøge at samle danskere og få det bedste ud af hinanden og hjælpe hinanden, såfremt nogle skulle have brug for det. Gruppen kan findes på Facebook under navnet “Danskere i Chiang Mai” og kræver en ganske normalt godkendelse, for at blive medlem. Alle danskere vil mere eller mindre blive godkendt, såfremt de har en relation til Chiang Mai.

En gruppe for danskere i Chiang Mai

gennemsnit ([pr.]) 1 stemme

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Om forfatteren Rami Najmi

Rami Najmi

Mit navn er Rami og jeg er skibrent her på Nordthailand.dk. Til dagligt bor og driver jeg min egen virksomhed i Thailand, hvor jeg beskæftiger mig med online markedsføring. Udover det interessere jeg mig rigtig meget for den Thailandske kultur, natur, traditioner og alt hvad man ellers finder af spændende ting i Thailand. Det vil jeg forsøge at dele med jer her på Nordthailand.dk, i håb om at mine oplevelser vil give dig et hyggeligt og spændende indblik i det smukke Thailand :-).