Lær at tale og forstå thailandsk

Opdateret:

Kristian Ole Roerbye

Kristian har siden 2009 har boet og drevet virksomhed fra Chiang Mai af. Han er danskeren bag Nordthailand.dk - her deler han ud af sin viden om byen og Thailand generelt.

Lær at snakke thai
At lære thai gør dit ophold i landet noget lettere – især når der skal handles ind på de lokale markeder.

Hvis du skal opholde dig i Thailand i længere tid, så er det en rigtig god idé at at lære sproget, da dette gør hverdagen meget nemmere samt giver dig et meget bedre indblik i, hvad der egentlig foregår omkring dig.

 

Der er rigtig mange måder at lære sproget på, og herunder har vi listet tre mulighederne:

Indhold

Start på et thai/engelsk-kursus

Der er et hav af steder i Chiang Mai, hvor man kan gå til thaiundervisning. Her bliver man typisk lært op i de tre grundbøger, hvorefter man er klædt på til det mere avancerede og tekniske. Undervisningen kan foregå privat, ved læreren, på en skole eller universitetet.

 

Studér med en thailænder

Rigtig mange thailændere er interesseret i at lære engelsk, og hvad er mere nærliggende end at lære hinanden thai og engelsk? Du sidder som dansker og har et ret godt ordforråd hvad angår engelsk, og thailænderen kan helt sikkert også lære dig et par gloser eller to på thai.

 

Køb en bog eller lyd-CD

Er du mere “gør-det-selv-mand”, og vil du gerne selv administrere din tid, så du kan lære thailandsk, når du har tid og lyst – og helst alene – så er der også rig mulighed for dette. Der findes mange gode bøger på engelsk, men også et par enkelte på dansk.

 

 

Held og lykke med at lære sproget! – Det vil helt sikkert gavne dig på længere sigt.

Photo of author

OM Kristian Ole Roerbye

Kristian har siden 2009 har boet og drevet virksomhed fra Chiang Mai af. Han er danskeren bag Nordthailand.dk - her deler han ud af sin viden om byen og Thailand generelt.

Følg os her