Roof-top bar guide Chiang Mai

Opdateret:

Kristian Ole Roerbye

Kristian har siden 2009 har boet og drevet virksomhed fra Chiang Mai af. Han er danskeren bag Nordthailand.dk - her deler han ud af sin viden om byen og Thailand generelt.

Vejret er perfekt og vi bliver invaderet af turister – er der nogen bedre måde at slippe væk fra byens larm og stress, end ved at besøge en af de mange ’roof top’-barer, og nyde den kolde brise højt over gadelamperne? Herunder finder du en guide til, byens bedste ’roof top’-barer.

  1. The Upper Deck

The Upper Deck Chiang Mai

Denne bar er placeret på Sriphum, Soi 1, og er svær at spotte fra gadeniveau, men når først du er kommet herop, vil du blive mødt af hyggelige kulørte lamper, gode småkager og kreative cocktails.

  1. Sala Lanna

Sala Lanna Chiang Mai

Leder du efter en eksklusiv og lukseriøs roof top-bar? Så bør du overvejer at tage forbid Sala Lana, som bade er et hotel, bar og en restaurant. Herfra har du en smuk udsigt udover Ping-floden – du kan også tage en dukkert i den fascinerende swimming pool på toppen af bygningen.

  1. Sahara

chiang-mai-sahara

Sahara er en hyggelig roof top-bar, hvor du kan nyde mellemøstlige og thailandske retter eller lækre cocktails. Herfra er der udsigt udover Nimman-road, og du kan følge med i folks færden, imens du nyder en dejlig, forfriskende drink.

  1. THC Rooftop Bar

THC Rooftop Bar

Overfor Tha Pae Gate, finder du denne atmosfæriske roof top-bar. Hele stedet er malet i neonfarver, og imens du kigger udover Tha Pae Gate, kan du nyde en kold drink, imens du nyder de hypnotiserende rytmer fra barens DJ.

  1. Xanadu Pub & Restaurant

xanadu-pub-restaurant

Denne bar er placeret på toppen af Furama Hotel på Huay Kaew Road. Herfra har du frit udsyn til byen fra alle 360 grader, og du kan tilmed se Doi Suthep-bjerget. Du kan få lækker mad fra det traditionelle thaikøkken eller nyde en af de mange kølige drikke, imens du lytter til klassikere og den nyeste popmusik fra barens eget liveband. Vi foreslår, at I reserverer bord, hvis I vil være sikre på at få en plads – og snyd ikke jer selv for dette.

  1. CNX Bar

CNX Roof Top Bar Chiang Mai

Baren er navngivet efter byens ’lufthavnskode’, CNX. Dette sted emmer af atmosfære, og har vedholt et perfekt mix af retro og laid back-komfort. Baren er beliggende overfor Suan Dok-gate indenfor de gamle byvægge. Stedet har tre etager, der både indkluderer en restaurant, et galleri og en roof top-bar.

         7. Sky Terrase @ B2

Sky teracce B2

På toppen af B2 Hoten på Canal Road, modsat af lufthavnen, finder du dette hyggelige sted, hvor du kan dykke ned i det spændende køkken, der serverer fusionsmad fra det thailandske køkken. Imens du nyder din mad, kan du lytte bløde jazzrytmer, imens du nyder udsigten over bjerget eller lyset fra byen.

Photo of author

OM Kristian Ole Roerbye

Kristian har siden 2009 har boet og drevet virksomhed fra Chiang Mai af. Han er danskeren bag Nordthailand.dk - her deler han ud af sin viden om byen og Thailand generelt.

Skriv en kommentar

Følg os her