To gode steder at spise i Chiang Mai

Opdateret:

Kristian Ole Roerbye

Kristian har siden 2009 har boet og drevet virksomhed fra Chiang Mai af. Han er danskeren bag Nordthailand.dk - her deler han ud af sin viden om byen og Thailand generelt.

Skal du have noget at spise og drikke i Chiang Mai, så er der et utal af muligheder, men som dansker enten boende hernede eller som turist, så er her to gode tilbud.

Det første sted jeg plejer, at komme, er på Chiang Mai Saloon på Moonmuang Rd. Soi 7. Her altid en god betjening og selve stedet er ret hyggeligt. Det kunne godt ligne en bedre bodega derhjemmefra, ja og så er der her mulighed for at støde på andre danskere. Maden her er ok og så har de et rimeligt godt spisekort. Betjeningen, i sær når det gælder mad, er også ret god. Det hænder ofte andre steder, at du sidder og venter i en evighed. Du kan læse mere om stedet i linket herunder.

http://chiangmaisaloon.com

Skal du ud dog spise og vil du virkelig forkæle dine smagsløg helt ud over det sædvanlige, så er der efter min mening kun et sted at tage hen: Andrews Bar & Grill I San Sai Noi. Hvordan jeg fandt det er faktisk en tilfældighed. Jeg var for godt tre uger siden på Thaidiscoteket Hot Shot og ud på de små timer får jeg øje på en gut med samme frisure som mig(han var også skaldet) danse et par borde længere ovre i lokalet. Vi får lige øjenkontakt, får givet et tumbs up til hinanden og så er det ellers videre derudaf med at overbevise vores dates om, at vi er i direkte familie med John Travolta. Da stedet lukkede fik vi blev vi enige om at gå ud og spise alle fire.

Andrews Bar & Grill I San Sai
Andrews Bar & Grill I San Sai

Vi blev ret hurtige om, at jeg skulle prøve at kigge ud til ham, kigge stedet an og så kunne vi prøve, at snakke business, da hans hjemmeside godt kunne trænge til et pift.

En uge efter fik jeg gjort alvor af det og kørte ud til Tony som er Australier og ejer af stedet. Det var faktisk ret nemt, at finde derud og vil vel koste et par hundrede bth. hvis I tager en rød taxa. Når du kommer til stedet, som ligger til højre lige efter Sansaimoon Temple, så er det lige som mange andre steder her i Thailand, det ser ikke ud af så meget udefra. Men når du kommer ind, så har ham formået, at lave en lille hyggelig gårdhave udenfor selve baren. Når du så kommer helt ind, har du til højre en ganske fin bar, med et meget stort udbud af våde varer og til venstre nogle hyggelige borde og bænke.

Andrews Bar & Grill
Andrews Bar & Grill…

Men det største aktiv i den forretning er ejeren selv, Tony. Når først han begynder, at snakke om mad, ja så tror jeg, at han selv kunne få Søren Gericke og Thomas Boserup til at lytte godt efter. Han har virkelig tjek på sine råvarer og den Angus bøf med pebersovs og katoffelmos jeg fik, har jeg ikke smagt kød af den kvalitet, siden jeg forlod Danmark.

Kort ud til Andrews Bar & Grill I San Sai
Kort ud til Andrews Bar & Grill I San Sai…

Det gode ved stedet, som spisested, er også at der køres ikke med en fast menu, da Tony stykker menuen sammen efter egen erfaring og kundernes anbefalinger. Det er da også blevet til, at jeg en dag skal ud og vise ham hvordan man laver danske frikadeller. Men som jeg startede med at sige, vil du virkelig forkæle dig selv eller byde damen på et godt måltid, så kig endelig for Andrew Bar og Grill. Kim.

Photo of author

OM Kristian Ole Roerbye

Kristian har siden 2009 har boet og drevet virksomhed fra Chiang Mai af. Han er danskeren bag Nordthailand.dk - her deler han ud af sin viden om byen og Thailand generelt.

Følg os her