Tuk Tuk scam i Bangkok

Er du ved at planlægge en rejse til Chiang Mai? 


Så lad mig hjælpe dig med at finde de bedste oplevelser i og omkring Chiang Mai.

Mit navn er Kristian Ole Rørbye og jeg har boet i byen siden 2009. Skriv din mail og jeg sender dig en liste med de bedste attraktioner

100% gratis og uforpligtende. Din mail er sikker hos mig.

Efter at have boet 4 år i Thailand, troede jeg faktisk, at jeg havde prøvet det meste og nu ikke længere hoppede på diverse scams.

Det skete så alligevel i Bangkok

Jeg var tjekket ind på All Seasons Hotel i indre Bangkok og ville herefter ud at have noget frokost. Da vi er sidst i marts er temperaturen helt oppe på 40 grader og derfor havde jeg ikke lyst til at gå alt for langt og blev hurtigt lokket til at hoppe om bord på ham Tuk Tukken der kunne kører mig hen til noget spiseligt for 20 baht (jeg tænkte, det måtte være lige om hjørnet).

Efter vi havde kørt i 2-3 min. gik det op for mig, at der var et eller andet galt og rigtigt nok, så stoppede Tuk Tuk´en efter 5 min. ved en restuarant der udelukkende solgt skalddyr. Der var f.eks levende hummer, kæmpe tiger rejer og en masse andet godt fra havet.

Ikke lige det der gadekøkken, hvor en ret koster 30-40 bath og som var det jeg havde lyst til.

Den billigste ret kostede 300 baht og bestod af 7 små rejer, lidt sauce og resten var asparges – Yummi?! Ellers kostede retterne fra 700 og opefter.

Dette er åbenbart et typisk scam, hvor en Tuk Tuk tilbyder turen for næsten ingen penge, for herefter at kører dig hen til en dyr restuarant, hvor de får provision for at tage dig hen – smart – men, lige i overkanten og det fik mit ”pis i kog!”

Tuk Tuk scam i Bangkok

Bedøm

2 Comments


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Om forfatteren Kristian Ole Rørbye

Kristian Ole Rørbye

Naturelsker og lystfisker med en bachelor i biologi, der siden 2009 har boet og drevet virksomhed fra Chiang Mai af. Kristian Ole Rørbye er danskeren bag Nordthailand.dk - her deler han ud af sin viden om byen.