Tuk Tuk scam i Bangkok

Opdateret:

Kristian Ole Roerbye

Kristian har siden 2009 har boet og drevet virksomhed fra Chiang Mai af. Han er danskeren bag Nordthailand.dk - her deler han ud af sin viden om byen og Thailand generelt.

Efter at have boet 4 år i Thailand, troede jeg faktisk, at jeg havde prøvet det meste og nu ikke længere hoppede på diverse scams.

Det skete så alligevel i Bangkok

Jeg var tjekket ind på All Seasons Hotel i indre Bangkok og ville herefter ud at have noget frokost. Da vi er sidst i marts er temperaturen helt oppe på 40 grader og derfor havde jeg ikke lyst til at gå alt for langt og blev hurtigt lokket til at hoppe om bord på ham Tuk Tukken der kunne kører mig hen til noget spiseligt for 20 baht (jeg tænkte, det måtte være lige om hjørnet).

Efter vi havde kørt i 2-3 min. gik det op for mig, at der var et eller andet galt og rigtigt nok, så stoppede Tuk Tuk´en efter 5 min. ved en restuarant der udelukkende solgt skalddyr. Der var f.eks levende hummer, kæmpe tiger rejer og en masse andet godt fra havet.

Ikke lige det der gadekøkken, hvor en ret koster 30-40 bath og som var det jeg havde lyst til.

Den billigste ret kostede 300 baht og bestod af 7 små rejer, lidt sauce og resten var asparges – Yummi?! Ellers kostede retterne fra 700 og opefter.

Dette er åbenbart et typisk scam, hvor en Tuk Tuk tilbyder turen for næsten ingen penge, for herefter at kører dig hen til en dyr restuarant, hvor de får provision for at tage dig hen – smart – men, lige i overkanten og det fik mit ”pis i kog!”

Photo of author

OM Kristian Ole Roerbye

Kristian har siden 2009 har boet og drevet virksomhed fra Chiang Mai af. Han er danskeren bag Nordthailand.dk - her deler han ud af sin viden om byen og Thailand generelt.

2 kommentarer til “Tuk Tuk scam i Bangkok”

    • Hej Claus,

      Ja, det havde så slet ikke givet mening, når vi bad om at blive kørt hen til et sted hvor vi kunne få noget mad 😉

      Svar

Skriv en kommentar

Følg os her