4 steder du kan gå ud i Chiang Mai

Opdateret:

Kristian Ole Roerbye

Kristian har siden 2009 har boet og drevet virksomhed fra Chiang Mai af. Han er danskeren bag Nordthailand.dk - her deler han ud af sin viden om byen og Thailand generelt.

Chiang Mai Saloon er en sportsbar som om formiddagen er et sted for hele familien, og om aftenen er for det voksne publikum. Baren er bygget op om en mexikansk stil med en mexikansk/thai menu, en cocktail menu hvor tequila indgår i alle cocktails, og med en hyggelig mexikansk/cowboyder indretning. Er du interesseret i sport og er der et helt bestemt event du ønsker at vidne er det muligt at tage kontakt til Chiang Mai Saloon et par dage i forvejen så de kan smide dit event ind i kalenderen.

 

Rooftop Bar Chiang Mai
Rooftop Bar Chiang Mai

Rooftopbar er en reggae bar der byder på en skøn udsigt over indre Chiang Mai. Baren er bygget op sådan så man sidder afslappende på bløde puder omkring små bambus borde. Stemning er cosy, man sidder tæt, hyggesnakker, drikker og nyder lyden af den gode musik. Rooftop bar er kendt for at husere de mange unge backpackere der rejser til Chiang Mai.

 

 

 

 

Zoe in Yellow er stedet for dem der ønsker at danse til tidens nyeste musik, mens bartenderen mikser en farverig drink. Zoe in Yellow er altid fyldt med en masse unge turister samt unge thai’ere som danser, snakker og alt det der ellers hører sig til de unges fester. Dette sted er for dig der ønsker at slå dig løs til høj musik sammen med dine venner i lyset af farverige diskolys.

I Nimmanhaemin området findes der mange barer og restauranter der henvender sig til det mere modne publikum der ønsker at dele en flaske rødvin, spise på en fin restaurant eller gå på ølsmagning. Der findes dog også barer og diskotekter der byder op til dans og fest på Nimmanhaemin. 

Photo of author

OM Kristian Ole Roerbye

Kristian har siden 2009 har boet og drevet virksomhed fra Chiang Mai af. Han er danskeren bag Nordthailand.dk - her deler han ud af sin viden om byen og Thailand generelt.

Følg os her