Hva´ dælen sker der i Chiang Mai?

Opdateret:

Kristian Ole Roerbye

Kristian har siden 2009 har boet og drevet virksomhed fra Chiang Mai af. Han er danskeren bag Nordthailand.dk - her deler han ud af sin viden om byen og Thailand generelt.

Hej, jeg hedder Kim Vissing og jeg har fået lavet denne sektion på bloggen, til dig som enten vælger at komme og slå dig ned for at bo i Chiang Mai eller du som bare gerne vil på ferie i Nordthailand. Jeg vil forsøge i gennem ugentlige indslag, at holde dig opdateret og give gode tips og beskrivelser af hvad der rører sig heroppe i Thailand.

chiang mai kim

Jeg har selv rejst meget i Thailand, dog mest syd på (Phuket og Krabi), men har nu boet og arbejdet fast her i Chiang Mai i godt 1½ år. Dette gør mig dog på ingen måder til expert i Nord Thailand, da området i sig selv er kæmpestort, men ved ar holde øjne og ører åbne, så kan man næsten på daglig basis, få nye spændende ting at vide. Et rigtigt godt sted, hvor jeg henter mine informationer, er specielt i weekenderne, hvor jeg opholder mig en del i det nye Minimart, som jeg for tre mdr. siden åbnede sammen med min kæreste. Dette vil jeg skrive en lille klumme om senere.

Men som sagt, så har jeg arbejdet i CM i halvandet år. Det første år som Linkbuilder (noget meget nørdet noget med hjemmesider) hos et dansk IT firma og da de valgte at tage til Pattaya, ja – så valgte jeg, at blive og søgte andet arbejde. I dag sidder jeg og nørder på en lidt anden måde, i et nyt dansk IT firma, hvor en af mine opgaver, bl.a. er at skrive indlæg til bloggen her.

kim hvide tigere

Jeg håber, at du vil hygge dig med den og måske få et godt hint eller to om mad, seværdigheder, ture, praktiske ting osv.

God fornøjelse

Kim.

Photo of author

OM Kristian Ole Roerbye

Kristian har siden 2009 har boet og drevet virksomhed fra Chiang Mai af. Han er danskeren bag Nordthailand.dk - her deler han ud af sin viden om byen og Thailand generelt.

Følg os her