Tre overnatninger – tre priser

Opdateret:

Kristian Ole Roerbye

Kristian har siden 2009 har boet og drevet virksomhed fra Chiang Mai af. Han er danskeren bag Nordthailand.dk - her deler han ud af sin viden om byen og Thailand generelt.

Standarden og priserne på overnatninger svinger helt vildt og da der findes flere hundrede af dem, så har jeg valgt kun at vise tre, sådan i mellemklassen, da du nemt vil kunne finde de store og dyre hoteller på nettet. Men her er:

1. Little Home

har jeg valgt, fordi det var her at jeg første gang boede i længere tid. Ejeren taler perfekt engelsk, som hun også underviser i på Universitetet. Værelser er pæne og rene, og har deres helt egen charme, da de er indrette i gammel Thaistile.

Little Home Chiang Mai
Little Home Chiang Mai…

Priserne ligger i den pæne ende og så får du morgenmad med i prisen. Stedet ligger som en lille grøn oase midt i byen, her er roligt om aftenen og alligevel ligger det i gå afstand fra mange seværdigheder.

win-Fan  room   350-400   baht

Twin-A/C  room   500-600   baht

Thai House           1,000     baht

1/1 Kotchasarn Rd. Soi 3 Chiangmai visit this website 50100 Thailand  

  Tel +66 53 206939 Fax +66 53 273662

E-mail : [email protected]

http://www.littlehomegh.com

Little Home Chiang Mai udenfra
Little Home Chiang Mai udenfra…

2. Baan Thai Resort

Ligger lidt udenfor bymidten, men kan sagtens vælges, da det ikke koster mere en 60-80 Bath., at komme helt ind til byen. Her får I virkelig et Thai hotel i den bedste kolonistil. Alt ånder af thailandsk håndværk i høj klasse og så har stedet masser af historie.

Baan Thai Resort i Chiang Mai
Baan Thai Resort i Chiang Mai…

Her er det hele. Hotellet ligger midt i byen, men lige så snart du kommer ind af hovedporten, så åbner den mest vidunderlige have for dig. Her er både en udendørs bar, du kan få ægte thaimassage, lige ved siden af den lækre swimmingpool, der også hører til stedet.

Baan Thai Resort
Baan Thai Resort…

Desuden har stedet også sin egen restuarent, som har åben fra 08.00 – 20.00. Prisen her er lidt højere da værelserne udlejes til mellem 600-800 Bth. pr. døgn. Dette er stedet for dem som gerne vil kunne se byen, men også ønsker ro til fordybelse. Se mere her.

 

3. Baan SinKaew

ligger centralt i byen og herfra kan du enten gå eller cykle til det meste i byen. Stedet er et boligkompleks med 50 selvstændige lejligheder. Vil du leje i længere tid, så er stedet her perfekt. Prisen ligger mellem 6000-8000 baht (divider med 5 ca. for at få i kroner) pr. mdr. incl. El, vand, tvpakke og rigtig godt internet + fri p-plads hvis du har bil.

Baan SinKaew Chiang Mai
Baan SinKaew Chiang Mai…

Derudover har du kiosk, Seven Eleven, Tesco og masser af spisesteder lige i nærheden. Hvis du vælger at leje en bike, ja, så har du det meste af al det spændende i Chiang Mai ikke mere end 15 min væk.

Baan SinKaew
Baan SinKaew…

Men som nok det allerbedste, så hører der til ejendommen en 600 m2 stor overdækket tagteresse, som frit kan benyttet. Herfra er der en fantastisk udsigt over hele byen til den ene side og udsigt over hele Doi Suptep til den anden.

Baan SinKaew Tagterasse
Baan SinKaew Tagterasse…

Du  kan se, hvor det ligger samt finde kontaktoplysninger herunder:

Baan SinKaew - Kort
Baan SinKaew – Kort…

Baan Sinkaew Apartment
No 26 soi 2 kor , Ratchiangsang road,
Tumbon Hai-ya, Amper Muang Chaingmai
Chiangmai 50100
Telephone. : 088-268-1585. Office :053-272-814

Photo of author

OM Kristian Ole Roerbye

Kristian har siden 2009 har boet og drevet virksomhed fra Chiang Mai af. Han er danskeren bag Nordthailand.dk - her deler han ud af sin viden om byen og Thailand generelt.

Følg os her