Rundrejse i Thailand

Opdateret:

Kristian Ole Roerbye

Kristian har siden 2009 har boet og drevet virksomhed fra Chiang Mai af. Han er danskeren bag Nordthailand.dk - her deler han ud af sin viden om byen og Thailand generelt.

Tag på rundrejse i Thailand

Thailand er et land der byder på mange utrolig flotte og smukke byer med unik natur og kultur. Er man til det solrige med kokus drinks på stranden og en lækker stråhat, så har Thailand nok nogle af de smukkeste strande i verden du kan blomstre dig på. I det sydlige Thailand finder du de mange populære ø destinationer som Koh Samui, Phuket, Koh Tao osv osv. Alle øer og byer i syd Thailand tilbyder rigtig flot natur med bjerge og klipper, samt alle de smukke strande turister besøger hvert år.

Rundrejse i Nordthailand

Er man mere til det kulturelle og gerne vil skifte de solrige strande med palmer og liggestole ud med et utal af templer og et gammelt kongerige, ja så skal man altså man under sin rundrejse i Thailand (find billetter her) ikke gå glip af Nordthailand. Rundrejse i Thailand giver dig en helt speciel oplevelse af Thailand og landets forskellige dele. Nordthailand går også under navnet Lanna kongeriget og har en utrolig gammel og meget interessant historie om området, samt hovedstaden i Nordthailand – nemlig Chiang Mai. Chiang Mai tilbyder et utrolig unikt kulturliv der er præget af en rolig og meget gæstfri tradition. Det er noget du hurtigt vil opleve når du befinder dig i Chiang Mai og resten af Nordthailand. Nordthailand skiller sig ud fra resten af Thailand med det roligt tempo og ikke så mange mennesker. Man ikke oplever den turist inflation der findes i det sydlige Thailand med de flotte strande og palmer. Du kan i Nordthailand finde utrolig mange byer, hvor de de indfødte thaier ikke har mødt turister før.

Naturen i Nordthailand

Vil du opleve naturen i Thailand? Er du på rundrejse i Thailand (find billetter her) vil du have mulighed for at opleve naturen i Nordthailand helt tæt på. Man finder rigtig mange der tilbyder trekking ture i bjerge og jungler. Her vil man typisk blive kørt til et bjerg hvor man få lov til at forsyne sig selv med det man nu kan bære, indtil næste checkpoint. Under turen vil man stoppe op diverse steder for at se de seværdigheder der er i naturlandskabet. Det er selvfølgelig meget forskelligt hvad man kan opleve, på de forskellige ture man tager på. Hvis du vælger en trekking tur med overnatning, vil du helt sikkert også være heldig nok til at kunne støde på nogle af de fantastiske jungle dyr der gemmer sig i natten.

Photo of author

OM Kristian Ole Roerbye

Kristian har siden 2009 har boet og drevet virksomhed fra Chiang Mai af. Han er danskeren bag Nordthailand.dk - her deler han ud af sin viden om byen og Thailand generelt.

Skriv en kommentar

Følg os her