Lav tænder i Thailand

Opdateret:

Kristian Ole Roerbye

Kristian har siden 2009 har boet og drevet virksomhed fra Chiang Mai af. Han er danskeren bag Nordthailand.dk - her deler han ud af sin viden om byen og Thailand generelt.

En tandlægeregning i Danmark kan hurtigt løbe op i mange tusinde kroner og det er ikke altid at økonomien lige passer til et grundigt tandlægebesøg. Men vidste du at du faktisk kan holde ferie med en tandlæge regning betalt i Thailand?

Indhold

Overvejer du at få lavet dine tænder i Thailand ?

Du kan spare så mange penge på din tandlæge regning ved at rejse til Thailand og få lavet tænder, at din billet bliver dækket af det beløb du sparer på dit tandlægebesøg. Der er rigtig mange danskere der rejser til Thailand (find billetter her) med henblik på et tandlæge besøg, udover en dejlig ferie. Og hvis billetten til Thailand er betalt via besparelsen på sin tandlæge regning i Danmark, gør det ferien lidt sjovere.

Hvis du har problemer med tænderne og synes det er for dyrt at gå til tandlægen i Danmark, så kan du overveje om din næste ferie skal inkludere et tandlægebesøg. I Thailand kan du nemlig få lavet dine tænder rigtig billigt og kvaliteten spejler sig ikke på prisen. Der findes rigtig dygtige tandlæger i Thailand som kan lave dine tænder, i samme kvalitet som danske tandlæger. I Thailand findes der mange godkendelsesprocedure for tandlæger og man kan derfor også sikre sig at det ikke er alle der kan få lov til at rode med ens tænder.

Hjælp til din tandlæge-regning? Klik her »

Hvad koster tandlæge i Thailand?

Hvis du vælger at rejse til Thailand (find billetter her), vil du her kunne få et indblik i hvilke priser du kan møde hos tandlægerene i Thailand. Priserne hos en tandlæge i Thailand er meget lavere end danske tandlæge priser. Alt efter hvad man skal have lavet ligger der selvfølgelig forskellige priser, på de forskellige services. En almindelig randrensning kan man få til ca 80 danske kroner. Priser på implantater kan være forskellige blandt de forskellige tandlæger. Derfor anbefales det at man finder en lokal og troværdig tandlæge og få en pris direkte af ham/hende.

Er det sikkert at gå til tandlæge i Thailand?

At få lavet dine tænder i Thailand er ikke noget der skal bekymre dig. Dine tænder er i gode hænder. I Thailand går tandklinikker lige så meget op i renlighed og sterilisering som vi kender det fra danske tandklinikker. Thailandske tandlæger går også rigtig meget op i deres arbejde og vil derfor altid kun yde den bedste kvalitet og service. Ligesom i Danmark har de også gennemført årelange uddannelser og er meget professionelle indenfor deres fag.

Photo of author

OM Kristian Ole Roerbye

Kristian har siden 2009 har boet og drevet virksomhed fra Chiang Mai af. Han er danskeren bag Nordthailand.dk - her deler han ud af sin viden om byen og Thailand generelt.

Skriv en kommentar

Følg os her