Tatovering i Thailand

Er du ved at planlægge en rejse til Chiang Mai? 


Så lad mig hjælpe dig med at finde de bedste oplevelser i og omkring Chiang Mai.

Mit navn er Kristian Ole Rørbye og jeg har boet i byen siden 2009. Skriv din mail og jeg sender dig en liste med de bedste attraktioner

100% gratis og uforpligtende. Din mail er sikker hos mig.

Få rejsen betalt med en tatovering i Thailand

Tatovering i Thailand – her er hvad du skal vide hvis du overvejer at få dig en tatovering i Thailand. Der er rigtig mange mennesker der rejser til Thailand for at holde ferie. Mange af dem der rejser på ferie til Thailand ender tit og ofte, at vende hjem med en tatovering. Thailand er et stort centrum i verden for tatoveringer og flere mennesker rejser til Thailand udelukkende for at få lavet tatoveringer. Det er ikke kun kvaliteten af tatoveringer i Thailand der lokker, det er i den grad også prisen på tatoveringer i Thailand der er med til at folk vælger at rejse helt til Thailand, for at blive tatovereret. Faktisk kan du med din besparelse på din tatovering, få din billet betalt hvis du vælger at rejse til Thailand (find billetter her) for at blive tatoveret.

Prisen på en tatovering i Thailand er meget lavere end vi kender det fra Danmark og det er skam ikke fordi der er gået på kompromis med kvaliteten. De thailandske tatovører går utrolig meget op i deres arbejde og ligger enormt stort arbejde i deres kunstværker. Du kan derfor godt være sikker på at når du får en tatovering i Thailand, så er det med det rigtige udstyr og redskaber.

Hvis du rejser til Thailand (find billetter her) og har før haft tanken om at få en tatovering, så vil du blive lokket rigtig meget i Thailand. Der findes utrolig mange tattoo shops i Thailand og de fleste af dem er rigtig dygtige, men ligesom alle andre steder i verden findes der selvfølgelig nogle der er bedre end andre. Hvis man søger på nettet kan man finde et utal af forums, hvorpå man kan finde de mest anbefalet tatovører, indenfor forskellige stilarter. På disse hjemmesider, vil du kunne udvælge de tatovører du mener vil kunne opfylde dine krav og ønsker.

Yantra Tatoveringer i Thailand

En Yantra tatovering også kaldet en bambus tatovering, er en meget betydningsfuld tatovering for især det thailandske folk. Det er en religiøs tatovering der udføres på thaierne af munke fra et tempel i Thailand. Når man får lavet en Yantra tatovering bliver der brugt de helt traditionelle redskab og altså ikke maskine. Yantra tatovering er i flere århundrede blevet udført af munke i Thailand. Den består af hellige geometriske, dyre- og guddommeligt skrift af Pali sætninger der giover magt, beskyttelse, formue og karisma.

Yantra tatoveringer er blevet meget kendte oppe i årene og man ser rigtig mange mennesker, ikke kun i asien, men også resten af verden som bærer en Yantra tatoveringer. Flere kendte er også hoppet med på vognen, der findes bla. Angelina Jolie som har en Yantra tatovering på sin ryg. Angelina Jolies Yantra tatoveringer er alle blevet lavet af en munk i Thailand.

Tatovering i Thailand

gennemsnit ([pr.]) 7 stemme

2 Comments

  1. mogens asbøg nielsen

    Hej Rami

    Vi bor her i Nakhon Nayok, og har et spørgsmål, og det er om hvorvidt thailandske statsborgere ved kriminalitet (f.eks. seksualforbrydere) bliver stempletmed et nummer, i underarmen

    Hilsen Jamroen og Mogens Asbøg Nielsen


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Om forfatteren Rami Najmi

Rami Najmi

Mit navn er Rami og jeg er skibrent her på Nordthailand.dk. Til dagligt bor og driver jeg min egen virksomhed i Thailand, hvor jeg beskæftiger mig med online markedsføring. Udover det interessere jeg mig rigtig meget for den Thailandske kultur, natur, traditioner og alt hvad man ellers finder af spændende ting i Thailand. Det vil jeg forsøge at dele med jer her på Nordthailand.dk, i håb om at mine oplevelser vil give dig et hyggeligt og spændende indblik i det smukke Thailand :-).