De 4 bedste rejsemål i Thailand for familier

Kristian Ole Roerbye

Kristian har siden 2009 har boet og drevet virksomhed fra Chiang Mai af. Han er danskeren bag Nordthailand.dk - her deler han ud af sin viden om byen og Thailand generelt.

Thailand er klart den bedste ferie destination, hvis du ønsker en familieferie, med gode hoteller, skønne sandstrande og mange seværdigheder, som du kan nyde med børnene. Med denne rejseguide får du en liste over, de 4 bedste rejsemål i Thailand for familien, samt et overblik over de seværdigheder, der er værd at opleve. Du kan med fordel også kigge på Rejsekris’ rejseguide med gode tips til feriedestinationer.

Indhold

Phuket

På Phuket findes der en masse børnevenlige hoteller og strande. Størstedelen af phukets sandstrande, er kilometerlange og med blødt fint sand, mange af strandene tilbyder seværdigheder, hvor du kan opleve farverige fisk og koralrev.

Du kan ydermere tage en tur med en longtail båd, ud til Freedom Beach, som er en strand der ligger mellem Karon og Patong, som kun kan nås med båd. I Phuket kan du få lov til at opleve ægte thailandsk kogekunst, til lave priser, både ved gadekøkkenerne og de lokale restauranter. Hvis thailandsk mad ikke er noget for dig, kan du finde restauranter med skandinavisk mad.

Krabi

Krabi er en børnevenlig ferie destination, der er kendt for smukt udformet, klippeformationer. Du kan opleve seværdigheder som, krystalklart vand og flotte koralrev, så hvis du elsker naturen, vil du helt sikkert elske Krabi. Det er ydermere en rejsedestination med et væld af børnevenlige øer, der inviterer til fantastiske bådudflugter, hvor Ao nang er det perfekte udgangspunkt.

Ydermere er der et stort udvalg af, forskellige slags hoteller i forskellige prisklasser, der er alt fra overdådige hoteller, hvor luksus er nøgleordet, til budgetvenlige, men hyggelige bungalows. Krabi er også kendt for deres madlavning, med friske råvare direkte fra havet. Krabi byder på, alt fra små madvogne til store fiskerestauranter.

Koh Lanta

Koh Lanta er en ø, der tiltrækker mange børnefamilier fra Skandinavien. Det er her hvor afslapning er i højsæde, på de kilometer lange strande, som du endda kan bo direkte på. Det er øen man skal søge til, hvis man ønsker ro og smukke omgivelser. Koh Lanta har mere end 10 skønne sandstrande ud til Andamanerhavets varme vand, her kan man læne sig tilbage og nyde de smukke solnedgange, i hyggens tegn. Ligesom på Krabi, er der også et væld af hoteller og bungalows, i forskellige prisklasser.

Denne ø er det rene ferieparadis for dem, der har brug for et afbræk, fra hverdagens stress og jag. Nyd en ferie, med en masse skønne seværdigheder, hvor fokus ligger på en fredfyldt oplevelse og en nærkontakt, med Thailands hverdagsliv.

Khao Lak

Khao lak er den feriedestination, der kommer tættest på en oplevelse af, paradis på jord. De gyldne, kilometerlange, sandstrande med svajende palmer, er uimodståelige. Khao lak kan nydes helt uforstyrret, da det klart, er det mest rolige sted på Phuket. Khao lak byder ydermere på en frodig regnskov, to vandfald og skønne restauranter på Hovedgaden, hvor de fleste af dem har en god udsigt og du kan nyde middagen, med solnedgangen i baggrunden. På Khao Lak nydes, den så vel tiltrængte fred, der kun kan findes i dette ferieparadis.

Der er muligheder for hyggelige bådture til Koh Similan, som er en lille øgruppe, lige ud fra kysten. Her kan du opleve, farverige koralrev og fisk. Du kan også opleve, havskildpadder, blæksprutter og rokker. Er du stadig i tvivl om hvor i skal rejse hen? Så er rejsekris rejseguide, en god løsning, for at finde jeres ideelle rejsedestination.

Photo of author

OM Kristian Ole Roerbye

Kristian har siden 2009 har boet og drevet virksomhed fra Chiang Mai af. Han er danskeren bag Nordthailand.dk - her deler han ud af sin viden om byen og Thailand generelt.

Skriv en kommentar

Følg os her