Derfor skal du rejse til Nordthailand om sommeren

Kristian Ole Roerbye

Kristian har siden 2009 har boet og drevet virksomhed fra Chiang Mai af. Han er danskeren bag Nordthailand.dk - her deler han ud af sin viden om byen og Thailand generelt.

For mange danskere er Thailand et af de mest oplagte og populære rejsemål om vinteren. Det er også her, vejret viser sig fra sin bedste side i det solbeskinnede land. Men, der er også mange fordele ved at rejse dertil om sommeren, da alting er billigere og naturen mere frodig. 

Vil du gerne rejse langt væk om sommeren, men uden det koster en formue at være der? Så er Nordthailand et oplagt valg, da der både er mulighed for ferie ved poolen og fantastiske oplevelser i by og jungle uden at skulle kæmpe om de gode steder eller den fantastiske udsigt sammen med mange andre turister. 

Indhold

Gode grunde til at rejse til Nordthailand om sommeren 

Rismarkerne og junglen er frodige

Mange vælger ikke at rejse til Thailand om sommeren, fordi der er regntid. Og er der noget, vi danskere ikke vil, når vi holder ferie, så er det at opleve regnvejr, da vi har nok af det herhjemme. Men i Chiang Mai og det øvrige Nordthailand falder der typisk ikke så meget nedbør i regntiden, som der gør længere sydpå. Det vil typisk bare være en kraftig byge her og der af maks et par timers varighed. 

Den ekstra regn gør også, at rismarkerne og junglen står flotte og frodige, hvilket er en klar fordel, hvis du godt kan lide at tage på naturoplevelser, når du holder ferie – for det er på dette tidspunkt af året, at naturen er flottest. 

Du kan bade i vandfald 

Der er rigtig mange vandfald i Thailand, som er gode at bade i, da de er dejligt kølige. Men i vinterperioden er det så varmt, at mange af vandfaldene er udtørrede. Sådan er det ikke om sommeren, hvor de bruser ned af bjergsiderne og indbyder til en dejlig kølig dukkert. 

Ferien bliver billigere 

En meget stor fordel ved at rejse til Thailand om sommeren er, at du får rigtig meget for pengene. Det er lavsæson på denne tid af året, og derfor er priserne på flybilletter og hotellerne ikke lige så høje, ligesom det er muligt at komme til for turister – du behøver ikke stå tidligt op for at reservere en solstol på stranden! 

Du kan derfor enten få en længere ferie eller få mere ud af den, når du er afsted. 

Du kan besøge paradisøerne uden mange turister 

Vil du udover Nordthailand gerne prøve at opleve paradisøerne, der er beliggende mere sydpå, er det også oplagt at gøre om sommeren, da du her vil være fri for et væld af mennesker.

Paradisøerne er meget populære at rejse til om vinteren, da der er solgaranti. Så hvis du gerne vil opleve den mere charmerende side og have det lidt mere for dig selv, er det så absolut om sommeren, du skal rejse afsted. 

Rejser til Thailand er altid skønne uanset årstid. Landet har rigtig mange kultur- og naturoplevelser at byde på. Så hvad enten du rejser om sommeren eller om vinteren, er der garanti for, at du ikke kommer til at kede dig. 

Photo of author

OM Kristian Ole Roerbye

Kristian har siden 2009 har boet og drevet virksomhed fra Chiang Mai af. Han er danskeren bag Nordthailand.dk - her deler han ud af sin viden om byen og Thailand generelt.

Skriv en kommentar

Følg os her