Indendørs aktiviteter i Chiang Mai

Når det en sjælden gang regner her i Chiang Mai, og det betyder at man kan blive nødt til at finde på noget at lave indendøre, men hvad kan man finde på af indendørs aktiviteter i Chiang Mai?

Den aktive

I Shoppingcenteret Kad Suan Kaew på Huay Keaw Rd. kan du bowle regnvejret væk. Bully Bowling er åbent fra 16.00 – 21.00, mens deres buffet har åbent fra 10.00 – 16.00 og igen fra 21.00 – 01.00. For 100,- baht kan du spille 3 spil. Bowlingcenteret er ikke i samme stand som dem i Danmark, men det fungerer, det er sjovt og det er en god beskæftigelse når regnen sigler ned i Chiang Mai.

Den dovne

Et rigtig godt bud på en afslappende aktivitet en regnfuld dag er selvfølgeligt at gå i biografen. I Central Airport Plaza på 4.sal finder du Major Cineplex Chiang Mai. Udover deres eftertragtede ostepopkorn har denne biograf også nogle utroligt behagelige sæder. Skal du se en film er det vigtigt at du først forhøre dig om, om lyden er på engelsk. Dernæst skal du blot læne dig tilbage i de komfortable sæder og nyde filmen, mens regnen forhåbentligt fordriver i mellemtiden.

Følg os her