Hjemløse hunde og katte

Opdateret:

Kristian Ole Roerbye

Kristian har siden 2009 har boet og drevet virksomhed fra Chiang Mai af. Han er danskeren bag Nordthailand.dk - her deler han ud af sin viden om byen og Thailand generelt.

Som dem der har været i Chiang Mai nok har opdaget, så løber der en masse hunde og katte rundt i gaderne som enten er blevet afvist af deres ejere eller blevet født i gaden. Care for Dogs Foundation er en organisation der hjælper de hjemløse hunde og katte i Chiang Mai med at finde et kærligt og permanent hjem.

Bor du i Chiang Mai og overvejer du at få en hund eller en kat kan jeg klart anbefalde dig at stoppe ind forbi adoptionscenteret på adressen: 12 Moo 11, Wiang Dong, Nam Prae, Hang Dong. Her finder du voksne hunde, hvalpe, voksne katte og killinger. Alle dyrene er søde og venlige da det er vigtigt at en tidligere hjemløs hund eller kat skal kunne fungere godt sammen med mennesker.

 

Plejefamilier søges

Adoptionscenteret er åbent for alle dyreglade personer, så selvom du ikke ønsker at adoptere et dyr er du velkommen til at hilse på dyrene – det vil de sikkert elske! Er du ekstra glad for hvalpe eller killinger søger Care for Dogs Foundation af og til en plejefamilie som har plads og tid til de små dyr.

To gange om måneden kan du finde Care for Dogs ved indgangen til Central Airport Plaza. Her har de nemlig fået lov til tage nogle af deres hunde og katte med så folk kan hilse på dem, og i bedste fald adoptere. Datoerne kan du se på deres hjemmeside http://www.carefordogs.org, hvor du samtidig kan tage et kig på nogle af de søde hunde og katte.

Photo of author

OM Kristian Ole Roerbye

Kristian har siden 2009 har boet og drevet virksomhed fra Chiang Mai af. Han er danskeren bag Nordthailand.dk - her deler han ud af sin viden om byen og Thailand generelt.

Følg os her