Pluk selv frugt og bambus workshops

Opdateret:

Kristian Ole Roerbye

Kristian har siden 2009 har boet og drevet virksomhed fra Chiang Mai af. Han er danskeren bag Nordthailand.dk - her deler han ud af sin viden om byen og Thailand generelt.

Vil du opleve autentisk thailandsk landsbyliv og fællesskab, så tag en tur syd for Chiang Mai til Lek & Greg Vegan Camp i Li, Lamphun. Det vegaske homestay/farmstay ligger i en lille landsby og er en del af fællesskabet med centrum i landsbyens tempel (Wat Luang Gau). I tempelområdet ligger en fint udskåret Buddha statue fra et enkelt stykke træ, som væltede under en storm i 2017. Udover statuen findes også landsbyens vandforsyning via egen tempelbrønd.

Seneste tur i haven:

I nærhede af templet ligger er der cirka en hektar jord, hvor Lek & Greg Vegan Camp har base og der dyrkes forskellige slags grøntsager og frugt. Primærfrugt er mango og longan, som har sæson henholdsvis april-juni for mango og juli-august for longan. Bananer og papaya har vi hele året. Vi har så mange bananer at vi nogle gange bliver nødt til at bruge dem som kompost når fryseren er fuld. Ellers har vi frossen mango og banan hele året, så vores gæster kan nyde en kold 100% frugtis.

Greg er udlandsdansker og forlod Danmark i 2016 og blev gift med Lek, som er thai, i 2017. Lek & Greg Vegan Camp blev påbegyndt i starten af 2017 og er under konstant udvikling.

Indhold

Workshops

Vi arrangerer workshops inden for:

 • Vegansk Thai madlavning hos Leks madlavningsskole. Hun er også ekspert i rå vegansk mad og kan designe lækre salater. Nogle af de bedste mango- og papayasalater findes her.
 • Konstruktion og håndarbejde med bambus (vi gror egen bambus i haven).
 • Konstruktion og håndarbejde med jord og lerblandinger.

Oplevelser

Pluk selv frugt og bambus workshops
Pluk selv frugt og bambus workshops
  • Tag på udflugt med Lek til bjerget og pluk svampe i regnsæsonen. Du kan også lære alt om de mange thailandske urter. Lek er en urtedronning og har kendksab til næsten alle urter her i naturen.
  • Tag på udflugt til nærmeste nationalpark, som har et af de mest interessante vandfald i Thailand.

  • Besøg de lokale markeder og oplev den lokale mad og kultur.
  • Gå ikke glip af exceptionel vegansk morgenmad, frokost, aftensmad eller dem alle tre. Lek er ekspert inden for vegansk mad, som hun laver med hjertet.
  • Vær med til rishøsten i november-december.

Besøgende

Trænger du til at hvile og blive forkælet, kan vi tilbyde diverse spa-oplevelser, blandt andet body scrub, yoga og meditation. Du kan overnatte i en af vores bambushytter eller i telt.

Du er også velkommen til at besøge os som frivillig og hjælpe med at grave i lidt jord og plante nye træer og planter.

Vi glæder os til at se jer!

Plantehilsner

Lek & Greg

Cycling-Together-Lek-And-Greg
BR Greg Nowak, Freelancer: http://GrN.dk/Services
Phone: +45 284 385 57 – Skype gn62618
Whole food plant based (Danish) http://HelePlanter.dk

Photo of author

OM Kristian Ole Roerbye

Kristian har siden 2009 har boet og drevet virksomhed fra Chiang Mai af. Han er danskeren bag Nordthailand.dk - her deler han ud af sin viden om byen og Thailand generelt.

Skriv en kommentar

Følg os her