Prøv kræfter med Thai-boksning

Jeg har ladet mig fortælle at der er en verden til forskel på den Thai-boksning undervisning man får i Danmark og den man får i Thailand. I Thailand skulle du for alvor lære om Thai-boksning, og derfor anbefaler jeg klart at man prøver det mens man nu alligevel er i Thailand.

Både for mænd og kvinder

Alle er velkomne til at prøve kræfter med Thai-boksning, dog skal man være indstillet på at det er en kampsport og derfor skal man kunne stå lidt imod og finde sin indre thai-bokser frem. Som regel behøver man ikke at ringe på forhånd, man dukker bare op i sit træningstøj og med en flaske vand i hånden. En lektion varer som regel mellem 1,5-2,5 timer og koster mellem 250-500 baht.

I Chiang Mai findes der en del Thai-boxing skoler: Team Quest, Rose Gym og Chay Yai er blot nogle af de kendte gym’s i byen. Er du nybegynder vil du ofte blive sat sammen med andre nybegyndere og sammen vil i få en ’stille og rolig’ lektion, hvor i lærer de helt basale teknikker. Du kan altid regne med at din t-shirt er helt gennemblødt af sved efter en omgang Thai boxing, dels fordi at træningen foregår udenfor, og dels fordi at du er igang HELE TIDEN!


BedømOm forfatteren Caroline Viola Jensen

Caroline Viola Jensen

Bor fast i Chiang Mai med min kæreste Simon. Her arbejder jeg som tekstforfatter for Move Marketing Co., Ltd.