Rejser på afbetaling er din vej til Nordthailand

Opdateret:

Kristian Ole Roerbye

Kristian har siden 2009 har boet og drevet virksomhed fra Chiang Mai af. Han er danskeren bag Nordthailand.dk - her deler han ud af sin viden om byen og Thailand generelt.

Det er de færreste, der lige åbner pungen, kører kortet igennem og betaler en rejse, der hurtigt koster 25.000 kr. for to personer. Selvom Thailand er et fantastisk land med billig kost og logi, koster en tur herned hurtigt flere penge, end man bare sådan lige kan nå at spare op. Derfor er der flere og flere rejseselskaber, der har åbnet op for rejser på afbetaling. Ved at købe på afbetaling kan du komme afsted, når du har lyst, i stedet for du skal gå og spare op i rigtig lang tid for at få råd til en engang udbetaling til fly og hotel. På denne måde kan du dele betalingen for rejsen op i mere overskuelige bidder.

Mange tror fejlagtigt, at de skal gældsætte sig i flere år med kæmpe store gebyrer og høje renter for at kunne komme afsted til sol og sommer. Sådan forholdt det sig også en gang, men heldigvis er der nu kommet så meget konkurrence på markedet for afbetalings-rejser, at man nu tilbyder sådanne løsninger stort set uden gebyrer og med en lav rente. Det betyder, at rejser på afbetaling nu er blevet meget populært blandt danskerne, da der er åbenlyse fordele ved at dele betalingen ud over en længere periode. Når man køber rejser på afbetaling, kan man hos langt de fleste udbydere selv vælge, hvor meget man ønsker at betale af hver måned, da man selv er med til at sammensætte afbetalings-planen. Ved at vælge denne løsning kan man sprede betalingen ud over eksempelvis et år, så man er gældfri og klar til at tage på ferie igen næste år.

Indhold

Rejser på afbetaling er din vej ud af den kolde danske vinter

Især om vinteren kan der være ulideligt koldt i Danmark og rigtig mange danskere går og drømmer sig væk til varmere himmelstrøg. Til sammenligning ved mange thailændere ikke, hvad sne er. Her kan rejser på afbetaling være det, der gør man kommer væk og får ladt batterierne op. Ud over at opleve en masse fantastiske ting, der vil misunde ens kolleger, får man også mulighed får at slappe af i solen, så man får en pæn brun kulør. Desuden findes der ikke noget bedre end at rende rundt i shorts, når man ved at alle dem derhjemme render rundt i vinterjakker, skovler sne og græmmer sig over den danske vinter. I Thailand skal man heller ikke bekymre dig om indkøb, madlavning, opvask, rengøring eller lignende, da det næsten er gratis at få en professionel thai til at gøre det for dig. Når det kommer til stykket, er der faktisk ikke ret mange grunde til ikke at tage af sted.

Med rejser på afbetaling kan du tage afsted lige når det passer dig

Den thailandske højsæson strækker sig fra december til april. Især lige omkring januar er der mange, der besøger thailand, fordi det er nemmest at få fri fra arbejde i den måned. Det er flyselskaberne selvfølgelig godt klar over. Derfor er det som hovedregel markant dyrere at tage afsted omkring januar, sammenlignet med eksempelvis oktober eller november. Det afholder mange fra at tage afsted på ferie, da det godt kan være rigtig dyrt i de kolde vintermåneder, hvor alle gerne vil afsted. Det behøver man dog ikke tænke så meget over, hvis man benytter sig af rejser på afbetaling, da man som bekendt kan sprede betalingen ud. Ydelsen bliver en lille smule højere, men til gengæld går man ikke glip af et af de flotteste og mest populære rejsemål i verden. Skal du bruge et nyt kamera til at forevige stunderne i sydens sol, kan det også varmt anbefales at købe en ny mobil på afbetaling, da de nye modeller tager super gode billeder.

Photo of author

OM Kristian Ole Roerbye

Kristian har siden 2009 har boet og drevet virksomhed fra Chiang Mai af. Han er danskeren bag Nordthailand.dk - her deler han ud af sin viden om byen og Thailand generelt.

2 kommentarer til “Rejser på afbetaling er din vej til Nordthailand”

 1. Hej Kristian,
  Ved du hvilke vaccinationer man skal have før man tager til Thailand?
  – Og hvornår man skal til at tænke på at få dem bestilt?
  Vi tager afsted til vinter.

  Mvh. Ditte

  Svar

Skriv en kommentar

Følg os her