Snart er der masser af romantik i luften i Pai

Opdateret:

Kristian Ole Roerbye

Kristian har siden 2009 har boet og drevet virksomhed fra Chiang Mai af. Han er danskeren bag Nordthailand.dk - her deler han ud af sin viden om byen og Thailand generelt.

”It is the Season of Love” sådan lød det fra Mrs. Naruemon Palawat, Mae Hong Sons guvernør da hun erklærede at Valentine’s Day for femte gang skal fejres i skønne Pai.

Pai er kendt for være et sted, hvor folk tager hen for at slappe af, nyde hinandens selskab og ikke mindst nyde godt af Pais afslappende og smukke omgivelser. Derfor er det selvfølgeligt også helt oplagt at Valentine’s Day skal fejres i Pai.

Aktiviteter for de romantiske

I 3 dage og 2 nætter inviteres forelskede par til at deltage i aktiviteter der sætter kærligheden i fokus. Aktiviteterne vil selvfølgeligt bære præg af de thailandske traditioner, da det er noget som Thai’erne vægter meget højt. Som par vil man have mulighed for at komme på romantiske ture ud i den smukke natur omkring Pai, besøge en flot kinesisk landsby eller være publikum ved en koncert som giver jer mulighed for at danse sammen. Og så sker der selvfølgeligt også meget meget mere!

Denne her smukke begivenhed som er til for at fejre kærligheden bliver afholdt fra d. 13-15 februar i Pai. Mae Hong Son Office inviterer alle til at deltage, og det er derfor dem du skal tage kontakt til, hvis du ønsker at deltage for blot 2,999 baht pr. par. Det bliver helt sikkert en Valentine’s Day som i ikke glemmer lige med det samme.

Photo of author

OM Kristian Ole Roerbye

Kristian har siden 2009 har boet og drevet virksomhed fra Chiang Mai af. Han er danskeren bag Nordthailand.dk - her deler han ud af sin viden om byen og Thailand generelt.

Følg os her