Tre ting de fleste glemmer at medbringe når man rejser til Thailand

Kristian Ole Roerbye

Kristian har siden 2009 har boet og drevet virksomhed fra Chiang Mai af. Han er danskeren bag Nordthailand.dk - her deler han ud af sin viden om byen og Thailand generelt.

Tre ting de fleste glemmer, men som du skal huske at medbringe i rygsækken når du rejser til Thailand. Desuden får du tricks til den bedste måde at pakke dine ting ned i tasken.

1: Myggenet


Et godt og solidt myggenet er guld værd på turen til Thailand. Klimaet er tropisk og myggene er alle steder, det meste af året. Så bevæbn dig med beskyttelse mod myggene. Nogle steder har de allerede myggenet, men tag for en sikkerheds skyld et let net med i din taske.

Tip: Der kan købes monteringssæt, som gør det muligt at klæbe myggenettet fast i loftet. Det er meget anvendeligt – særligt på et hotelværelse hvor der ikke lige er en krog i loftet.

Se myggenet og tilbehør hos Friluftsland

2: Pakkeposer
Uanset om du rejser med rygsæk eller trolley, så er her et tip som gør det ekstra nemt at pakke dit tøj og rejsegrej op og ned af tasken. Hvis du på din rejse har flere destinationer, så er det en stor fordel at kunne pakke tøj og tilbehør op af tasken. Når du lige skal bruge noget fra bunden af tasken, er det hele meget nemmere med pakkeposer.

Pakkeposerne er små ”hylstre” som du kan opdele din pakning i. En populær måde at opdele pakningen i, er for eksempel med selvstændige pakkeposer til: Undertøj, overkrop, bukser, håndklæde, vasketøj og toiletsager m.fl.

Poserne til rejsen fås typisk som netposer eller i tætsluttende materialer som nylon og polyethelene. Lukningen kan være spændesnor eller lynlås.

Producenter af pakkesystemer er bl.a.: Fjällräven, Eagle Creek og Fri Gear m.fl.

3: Førstehjælpssæt
Når uheldet er ude eller du får en lille rift, så er det meget praktisk at have styr på plaster og forbinding.

Sammensæt selv dit sæt eller køb en færdig pakke i en kompakt taske hos din faste forhandler af friluftsudstyr eller på spottilbud i den lokale Netto. Fordelen ved et sammensat sæt er at du får alle de dele du skal bruge – og du får ofte en mini vejledning til førstehjælp og småskader.

Du skal som minimum have følgende med i pakken:

  • Saks eller lommekniv med saks (går ikke med i håndbagagen)
  • Plaster i forskellige størrelser
  • Forbinding
  • 10-pak Panodiler (i original pakning)

Hvis du skal vandre og gå meget, så er det en fordel med særlige plastre til vabler. Ift. Myg er det desuden en god idé at medbringe et anti-myggemiddel.

Du har nu fået tre tips og tricks til oversete ting, som du får stor glæde af på din rejse.
God fornøjelse med din rejse.

Photo of author

OM Kristian Ole Roerbye

Kristian har siden 2009 har boet og drevet virksomhed fra Chiang Mai af. Han er danskeren bag Nordthailand.dk - her deler han ud af sin viden om byen og Thailand generelt.

En kommentar til “Tre ting de fleste glemmer at medbringe når man rejser til Thailand”

Skriv en kommentar

Følg os her