Asien er et dejligt feriested

Opdateret:

Kristian Ole Roerbye

Kristian har siden 2009 har boet og drevet virksomhed fra Chiang Mai af. Han er danskeren bag Nordthailand.dk - her deler han ud af sin viden om byen og Thailand generelt.

Er familien ved at planlægge den næste rejse? Der findes mange dejlige feriedestinationer, så det kan være svært at finde ud af, hvor man skal rejse hen. Mange danskere er vanedyr og rejser typisk til det samme feriested, fordi de ved, at de har været tilfredse med opholdet. Det kan være en god ide at prøve noget nyt. En tur til Asien er et godt bud på et nyt feriested, da landet rummer af herlige oplevelser, gode hoteller og smuk natur. Tjek de forskellige rejser til Asien ud, så du kan få booket flybilletterne med det samme.

Indhold

Arranger rejsen:

Asien er et feriested for hele familien, da der er oplevelser for alle familiemedlemmer. Der er en smuk kultur at opleve, dejlige naturomgivelser, smukke og hyggelige byer samt gode steder med hotel og swimmingpool. Asien er et godt sted for børnefamilier, da der på hotellerne er underholdning for børnene. På denne måde kan børnene være beskæftiget, imens forældrene slapper af og nyder et øjebliks voksentid. Rejseselskabet Explore Travel – rejser til Asien arrangerer rejser til Asien, så det er oplagt at vælge dette rejsebureau, hvis ferien skal gå dertil. Der er guider der kan hjælpe med området og dermed vejlede til, hvad man skal opleve i Asien når man er der. Desuden kan de hjælpe med de bedste hoteller således, at der bliver valgt et feriested, som passer til familiens behov.

Explore Travel har hjulpet mange danske familier med at få planlagt den helt perfekte ferie. Inde på hjemmesiden kan man læse om andre familiers ferieoplevelser i Asien, så man hurtigt kan få et indtryk af, om det er der man skal rejse til næste gang. Det kan være en god ide at planlægge sin ferie i god tid, så man er sikker på, at der er billetter og plads på det hotel, man gerne vil bo på. Hvis du er i tvivl om det mindste angående rejseplanlægning, så er personalet hos Explore Travel søde til at hjælpe dig.

Forslag til oplevelser:

Når man er på ferie, så handler det i bund og grund om at slappe af og lade op med fornyet energi. I Asien får du mulighed for at slappe af på en af de smukke strande med hvidt sand og klart havvand. Her kan familien nyde solen og bade i havet. Det er muligt at få et hotel lige ned til stranden, hvis dette er et ønske på rejsesedlen. Til de mere aktive familier er der flotte skove og bjergområder, hvor man kan vandre og møde dyr i naturen. Der er mange familier der lejer cykler og cykler rundt på det forskellige terræn. Hvis man er rigtig god, så er der også mulighed for at bestige Mount Kinabalu på 4195 m.

Hvis man er meget interesseret i Asiens kultur, så har man mulighed for at følge de indfødte på tæt hold. Det er muligt at arrangere en dag, hvor man kommer ud og ser hvad de får en hverdag til at gå med. De laver mange ting på andre måder end det vi kender, så er det hele oplevelsen værd.

Photo of author

OM Kristian Ole Roerbye

Kristian har siden 2009 har boet og drevet virksomhed fra Chiang Mai af. Han er danskeren bag Nordthailand.dk - her deler han ud af sin viden om byen og Thailand generelt.

Skriv en kommentar

Følg os her