Bolig i Thailand

Overvejer du også at købe bolig i Thailand?

Du er ikke den eneste tanken har strejfet. Mange danskere der rejser til Thailand, overvejer i stigende grad at tilkøbe sig en bolig i Thailand. Formålet med boligen i Thailand kan enten være at benytte boligen som en feriebolig eller med henblik på at kunne lave en fortjeneste, på det stigende boligmarked i Thailand.

Køb af bolig i Thailand

Har du besluttet dig for at du gerne vil købe en feriebolig i Thailand vil vi her komme med nogle gode råd, som du kan tage med dig i din jagt på bolig i Thailand.

Der er selvfølgelig forskel på om du vælger at købe nybyggeri, frem for huse der allerede er bygget og bliver solgt “second hand”, som det omtales her i Thailand. Vælger du at købe en helt ny bolig i Thailand, er der som regel styr på alt hvad der hedder papir og tilladelser. Det ses ofte at det er store investorer fra udlandet der opfører disse ny-byggerier rundt omkring i hele Thailand. De har ikke råd eller tid til at begå småfejl.

Vælger du at købe privat hos en alminde thai familie eller gennem en ven, skal du ikke være bekymret. Du skal blot sikre dig at alle papirer og tilladelser overdrages med over i dit navn. I Thailand går de meget op i identitet og kan derfor afvise dig baggrund af det ikke er dit navn der står på de rigtige papir. Så få derfor sørget for at alt kommer til at stå i dit navn, ved overdragelse af huset.

Ferielejlighed i Thailand

På de mange skønne strande i det sydlige Thailand findes der rigtig mange områder, der er bygget til formål med at det skal være ferielejligheder for turister der tit rejser til Thailand. Disse ferielejligheder rummer alt man kan ønske sig, lige fra fitness centre, swimmingpool, sauna, supermarkeder og meget andet. Så hvis du er på jagt efter en ferielejlighed hvor det er med all inklusive, så vil det være en god idé at kigge efter ferielejlighed projekter under din rejse i Thailand (se priser her).

Bolig i Thailand

gennemsnit ([pr.]) 1 stemme

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Om forfatteren Rami Najmi

Rami Najmi

Mit navn er Rami og jeg er skibrent her på Nordthailand.dk. Til dagligt bor og driver jeg min egen virksomhed i Thailand, hvor jeg beskæftiger mig med online markedsføring. Udover det interessere jeg mig rigtig meget for den Thailandske kultur, natur, traditioner og alt hvad man ellers finder af spændende ting i Thailand. Det vil jeg forsøge at dele med jer her på Nordthailand.dk, i håb om at mine oplevelser vil give dig et hyggeligt og spændende indblik i det smukke Thailand :-).