Soldrevet powerbank

Kristian Ole Roerbye

Kristian har siden 2009 har boet og drevet virksomhed fra Chiang Mai af. Han er danskeren bag Nordthailand.dk - her deler han ud af sin viden om byen og Thailand generelt.

Indhold

Vind en smart soldrevet powerbank til din smartphone

Deltag i vores konkurrence på Facebook om en soldrevet powerbank til din rejse til Thailand (se priser her). Undgå at du kommer til at løbe tør for strøm under din trekkingtur, elefanttur, tempeltur eller en anden smuk oplevelse i Thailand. Du vil helt sikkert komme til dig at benytte dig meget af kameraet på din smartphone og vil derfor også opleve at du kommer til at løbe tør for strøm. Men det kan du altså undgå ved at tilmelde dig vores konkurrence og vinde en power bank gratis!

Når man i gamle dage rejste til Thailand, var det hele kameraudstyret man skulle have med for ikke at gå glip af den smukke natur. Dette er dog i dag blevet samlet i en smart lille enhed som vi alle mere eller mindre bærer rundt på, det er nemlig smartphones. Smartphones har overhalet det klassiske kamera, når man ser på turisterne rundt omkring i Thailand. En smartphones batterilevetid kan dog hurtigt blive brugt i Thailand, hvis man skal nå at have billeder af alle de skønne ting man ser under sin rejse i Thailand. Derfor er det en rigtig god idé at have en powerbank med på ferie, hvis man vælger at rejse i Thailand (find billetter her), eller andre lande hvor man ved at man har behov for kameraet på sin smartphone.

Hvordan fungere en soldrevet powerbank?

Det fungere på den måde at der er en lille solcelle indbygget i powerbanken, der optager solens stråler og oplader ud fra det. Det er egentlig samme princip fra naboen der har fået installeret solceller på sit tag. Med en soldrevet powerbank undgår du at skulle vente på at powerbanken er ladet op, da den bliver opladt via solens stråler.

Tilmeld dig konkurrencen om en soldrevet powerbank her (linker til vores Facebook side)

Photo of author

OM Kristian Ole Roerbye

Kristian har siden 2009 har boet og drevet virksomhed fra Chiang Mai af. Han er danskeren bag Nordthailand.dk - her deler han ud af sin viden om byen og Thailand generelt.

Skriv en kommentar

Følg os her