Få sved på panden med et spil badminton

Kristian Ole Roerbye

Kristian har siden 2009 har boet og drevet virksomhed fra Chiang Mai af. Han er danskeren bag Nordthailand.dk - her deler han ud af sin viden om byen og Thailand generelt.

Kan du ligesom jeg godt lide at være aktiv selvom du er på ferie? Og syntes du at det er sjovt at spille badminton? Så bør du lægge et visit forbi Green Hill Badminton i Chiang Mai.

 

Det er smadder sjovt at spille badminton, og det kan med fordel bruges som et afbræk fra de sædvanlige turistattraktioner du finder i Chiang Mai. Green Hill’s badminton hal har i alt 6 baner. Det eneste du behøver at medbringe er masser af energi og et godt humør.

 

En bane kan lejes i tidrummet 17:00-22:00, alle ugens dage. Sko, ketcher og fjerbold kan lejes på stedet, bemærk dog at den største skostørrelse er str.45. Personalet hos Green Hill Badminton består af unge energiske badminton spillere og undervisere som venligt tager imod dig og gør deres bedste forsøg for at snakke engelsk med dig. En times badminton for 2 personer inklusiv leje af bane, sko, ketchere og en fjerbold ender ud i 200 baht pr. person.

 

12083646_1636949549899405_882200180_n

 

Der er mulighed for omklædning på toiletter. Drikkevarer som vand og gatorate kan købes, og trænger du til en god kop kaffe inden spillet går igang bør du besøge nabo-cafeen Cottentree Coffee & Cafe som har åbent alle ugens dage fra 9:00-18:00. Er du interesseret i at se flere billeder af Green Hill’s Badminton klub kan du gå ind på deres facebook profil her.

 

Adressen er: Green Hill Place 45/38 M.5 T.Chang Phuak, Chiang Mai, Thailand 50300
Green Hill Place ligger i gå afstand fra shoppingcenteret Maya

Photo of author

OM Kristian Ole Roerbye

Kristian har siden 2009 har boet og drevet virksomhed fra Chiang Mai af. Han er danskeren bag Nordthailand.dk - her deler han ud af sin viden om byen og Thailand generelt.

Skriv en kommentar

Følg os her