Hold jul i Thailand

Opdateret:

Kristian Ole Roerbye

Kristian har siden 2009 har boet og drevet virksomhed fra Chiang Mai af. Han er danskeren bag Nordthailand.dk - her deler han ud af sin viden om byen og Thailand generelt.

Indhold

Jul i Thailand, en anderledes men stadig kold jul.

Hold jul i Thailand og giv familien en anderledes oplevelse.

Thailand er et land hvor 95% af befolkningen er buddhister. Det afspejler sig også i det smukke landskab med alle de flotte templer i Chiang Mai og resten af Thailand. Buddhismen i Thailand sætter et stor præg på kulturen i Thailand, med sin respektfulde og meget rolige tilgang til livet.

Men man vil selvfølgelig også kunne opleve den traditionelle julestemning med julepynt og julesange rundt omkring i landet, ligesom man gør andre steder i verden. Vælger man at holde jul i Thailand har man også flere forskellige muligheder. Det ses mange gange at danskere rejser til Thailand (se priser her) for at leje et hus og holde jul under solen. Man kan også deltage i forskellige arrangementer der holdes på de mange populære hoteller i Chiang Mai og resten af Thailand. Her finder man store julebufféter, arrangementer for børnefamlier og mange andre gode juletilbud. Vil man gerne give kæresten en oplevelse udover det sædvanlige, er det også noget man har rig mulighed for med det store udvalg af restauranter i Chiang Mai. Her kan du hurtigt finde vej til en romantisk julemiddag for dig og din bedre halvdel.

Rejser til Thailand i højsæson

Vælger du at rejse til Thailand (se priser her) i højsæsonen som er fra december t.o.m februar måned og gerne vil holde jul i Nordthailand, vil du opleve at det er en del koldere end resten af Thailand. Temperaturen i Nordthailand under højsæsonen, svarer lidt til en god dansk sommer hvor man har de gode høje temperature om dagen og de kølige sommeraftener. Dog kan det føles  lidt koldere i Thailand om vinteren,  da solen går hurtigere ned og man ikke har sol til langt ud på aftenen som i Danmark. Derfor oplever man også at mange thaier faktisk rejser til Nordthailand for netop at opleve/nyde kulden og holde en jul i Thailand med den hyggelige kolde julestemning. Lidt længere oppe i Nordthailand kan man være så heldig at opleve frost og ja mange vil nok ikke mene at det er heldigt, men for thaierne selv er dette en utrolig spændende og meget sjælden oplevelse og de fleste nyder derfor den kolde tid i Nordthailand.

 

 

Photo of author

OM Kristian Ole Roerbye

Kristian har siden 2009 har boet og drevet virksomhed fra Chiang Mai af. Han er danskeren bag Nordthailand.dk - her deler han ud af sin viden om byen og Thailand generelt.

Skriv en kommentar

Følg os her