Kom på opdagelse i Nordthailand

Thailand er meget mere end bare turisme og badestrande. Landet i Sydøstasien har meget mere at byde på, og du vil blive overrasket over hvor mange charmerende oplevelser du vil kunne få ved at tage på en rundrejse i det nordlige Thailand.

Det er en oplevelse i sig selv at rejse rundt i det ukendte Thailand, hvor du vil opleve livet på landet, junglen og hvordan deres dyr lever i naturen derude.

Nogle af de ting du kan opleve på en rundrejse i det ukendte Thailand:

  • Besøge en lokal stamme
  • Cykelture i lokale områder
  • Besøg på vingård
  • Besøge lokale seværdigheder og templer

Når du rejser rundt i området nord for Bangkok vil du opleve en hel anden verden end den du er vant til her hjemme i Danmark. Det er en fantastisk måde at koble af på og få fornyet energi til hverdagen.

Bravotours er et af de rejseselskaber, som gør meget ud af muligheder for en rundrejse. De har mange forskellige rejser og en del af dem går til Nordthailand. Rundrejserne på 14 til 21 dage kan fås for 17.000 kroner stykket, og dette er inklusiv flybilletter retur, mad, transport mm.

Hvis du har lyst til at læse mere om mulighederne for en rejse i Nordthailand, så kan du læse mere på Bravotours’ hjemmeside.

Kom på opdagelse i Nordthailand

gennemsnit ([pr.]) 1 stemme

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Om forfatteren Kristian Ole Rørbye

Kristian Ole Rørbye

Naturelsker og lystfisker med en bachelor i biologi, der siden 2009 har boet og drevet virksomhed fra Chiang Mai af. Kristian Ole Rørbye er danskeren bag Nordthailand.dk - her deler han ud af sin viden om byen.