Rejsetip: Husk ørepropper og sovemaske til flyeturen

Opdateret:

Kristian Ole Roerbye

Kristian har siden 2009 har boet og drevet virksomhed fra Chiang Mai af. Han er danskeren bag Nordthailand.dk - her deler han ud af sin viden om byen og Thailand generelt.

De første par gange jeg fløj til og fra Thailand glemte jeg det altid! Ørepropper og sovemaske.
Det er uden tvivl et must-have på de lange ture, hvis du spørg mig.

En ting er at have noget god musik i ørene men, hvis man gerne vil have en nogenlunde OK søvn på turen, så vil jeg mene at dette kit er en god ting at medbringe og så koster de heller ikke det store – så længe man husker at købe det inden man er checket ind i lufthavnen, for her er priserne helt hen i vejret.

Jeg har også ofte prøvet at blive sat tæt på en der snorker en del eller nogle der har børn med og så kommer ørepropperne virkelig til sin ret.

Nakkepudesæt – 3 i én løsningen

En nakkepude kender du sikkert godt. Rigtig mange rejsende har den på i flyet og det er der en grund til. Når man sidder i flyet er der meget lidt plads og man ville ønske at man havde en hovedpude til at støtte hovedet på. Her kommer nakkepuden ind i billedet. Med en nakkepude har du mulighed for at hvile hovedet til en af siderne, uden at skulle anstrenge dig alt for meget, herved får du mulighed for en bedre søvn på flyveturen.

Nakkepude og sovemaske i sjovt design

Når man nu alligevel er på tur, hvorfor så ikke skille sig lidt ud? Det er der rig mulighed for, da både sovemasker og nakkepuder kan købes i mange sjove og anderledes designs, så du ikke ligner alle de andre.

Tag f.eks en vandmelon nakkepude med på turen kombineret med en prinsesse sovemaske – så starter ferien helt sikkert med nogle smil fra dine medrejsende, tro mig!

Photo of author

OM Kristian Ole Roerbye

Kristian har siden 2009 har boet og drevet virksomhed fra Chiang Mai af. Han er danskeren bag Nordthailand.dk - her deler han ud af sin viden om byen og Thailand generelt.

4 kommentarer til “Rejsetip: Husk ørepropper og sovemaske til flyeturen”

 1. Hej Kristian

  Jeg har tænkt at prøve at flytte et års tid til chiang mai – hvordan vil du anbefale at man finder en bolig og i hvilket område kan du anbefale at man bor?

  Har kigget lidt på Thai-property Dot com – men kunne være fedt lige at høre hvordan du fandt en rede.

  Tak for de fede posts..

  – Simon

  Svar
  • Hej Simon,
   Det lyder spændende og jeg vil helt sikkert anbefale Chiang Mai et års tid, det fortryder du ikke. Bare se mig, jeg kom aldrig hjem herfra 😉

   Jeg vil anbefale området Nimmahiman.

   Mvh.

   Svar
   • Nej præcis – er også bange for at jeg ender med at blive hængende ? arbejder som udvikler herhjemme og ligesom dig er der sgu heller ikke sådan det helt store der binder mig i Danmark lige udover familien men det jo “bare” en flyvetur væk.

    Fedt fedt fedt tak! Er det fint at bruge den side til at finde en bolig og er der generelt noget man skal være opmærksom på? Min plan var at købe en flybillet og hotel hjemmefra og så bruge en uge på hotellet til at mødes med diverse udlejere ?

    Tak for hjælpen ??

    Svar

Skriv en kommentar

Følg os her