Sidst opdateret


De første par gange jeg fløj til og fra Thailand glemte jeg det altid! Ørepropper og sovemaske.
Det er uden tvivl et must-have på de lange ture, hvis du spørg mig.

En ting er at have noget god musik i ørene men, hvis man gerne vil have en nogenlunde OK søvn på turen, så vil jeg mene at dette kit er en god ting at medbringe og så koster de heller ikke det store – så længe man husker at købe det inden man er checket ind i lufthavnen, for her er priserne helt hen i vejret.

Jeg har også ofte prøvet at blive sat tæt på en der snorker en del eller nogle der har børn med og så kommer ørepropperne virkelig til sin ret.


Nakkepudesæt – 3 i én løsningen

En nakkepude kender du sikkert godt. Rigtig mange rejsende har den på i flyet og det er der en grund til. Når man sidder i flyet er der meget lidt plads og man ville ønske at man havde en hovedpude til at støtte hovedet på. Her kommer nakkepuden ind i billedet. Med en nakkepude har du mulighed for at hvile hovedet til en af siderne, uden at skulle anstrenge dig alt for meget, herved får du mulighed for en bedre søvn på flyveturen.

Nakkepude og sovemaske i sjovt design

Når man nu alligevel er på tur, hvorfor så ikke skille sig lidt ud? Det er der rig mulighed for, da både sovemasker og nakkepuder kan købes i mange sjove og anderledes designs, så du ikke ligner alle de andre.


Tag f.eks en vandmelon nakkepude med på turen kombineret med en prinsesse sovemaske – så starter ferien helt sikkert med nogle smil fra dine medrejsende, tro mig!