Brug Flyhjælp.dk hvis du bliver forsinket

Opdateret:

Kristian Ole Roerbye

Kristian har siden 2009 har boet og drevet virksomhed fra Chiang Mai af. Han er danskeren bag Nordthailand.dk - her deler han ud af sin viden om byen og Thailand generelt.

Der findes ikke noget værre end at være på vej på ferie og få at  vide at ens fly er forsinket. Kommer man i sådan en situation, betyder det først og fremmest, at man kommer til at bruge en masse tid i lufthavnen, i stedet for at komme ned, hvor man skal være. Værdifuld ferie går dermed tabt, men det er faktisk langt fra det værste, der kan overgå dig, som passager, hvis du oplever forsinkelser.
Brug Flyhjælp.dk hvis du bliver forsinket 1

Skal man eksempelvis til Nordthailand, og har man mellemlandinger på vejen, vil en forsinkelse af det første fly betyde, at man med stor sandsynlighed også misser det næste. Dette er et problem som flyselskabet, eller dit rejseselskab, naturligvis løser for dig. Mange ved dog ikke, at de i tilfælde, hvor de bliver forsinket i mere end 3 timer, faktisk har ret til kompensation fra flyselskabet også. Dette er noget flyhjælp.dk kan hjælpe med.

Flyhjælp.dk hjælper dig når flyselskabet nægter

Det første man skal gøre, er naturligvis selv at tage kontakt til flyselskabet og høre, hvilken situation man står i. Enkelte flyselskaber følger faktisk loven og udbetaler det rigtige beløb, uden man skal kæmpe med dem først. Dette hører dog desværre til sjældenhederne. Ofte ender det med, de udbetaler et mindre beløb end det, man er berettiget til, for på denne måde at slippe billigere, da mange ikke ved, hvor meget de bør få udbetalt. Reglerne kan være særdeles svære at gennemskue på området, da det er meget situationsafhængigt, hvor meget man er berettiget til. Her på siden anbefaler vi flyhjælp.dk, hvis du kommer i sådan en situation.

Flyhjælp.dk adskiller sig fra mange andre sider ved, at man kommer direkte igennem til en jurist, der ret præcist kan oplyse dig om, hvor mange penge du er berettiget til. Det fungerer på den måde, at man bare skal give grønt lys til, at de må køre sagen for en, og så tager de 25% i kommision, hvis de vinder sagen. Dette sker ifølge dem selv i mere end 95% af tilfældene, eller med andre ord, 19 ud af 20 gange. Skulle det ske, at man af en eller anden grund ikke er berettiget til erstatning for sin forsinkelse, koster den service man har fået, ikke en rød reje.

Det er ikke kun forsinkelsen du kan få erstatning for

Som udgangspunkt skal man være forsinket i mere end 3 timer, før man er berettiget til erstatning. Dette gælder dog kun såfremt, man enten starter eller slutter sin rejse i det, der hedder et EØS land. Med andre ord skal man altså starte eller slutte sin rejse i Europa. Dette gør sig heldigvis gældende for langt de fleste rejsende. Derudover stiger kompensationen alt afhængig af den samlede forsinkelse og den enkelte situation. Det betyder ifølge flyhjælp.dk for langt de fleste passagerer, at de er berettiget til en kompensation på mere 1.500 kroner. Rejser man til Nordthailand og er forsinket fra start, kan man dog i mange tilfælde se frem til en erstatning på mellem 3.000-5.000 kr. pr. rejsende.

Er man forsinket i mere end 6 timer, kan man også få dækket en række af de omkostninger, man har haft i forbindelse med forsinkelsen. Dette gælder blandt andet mindre udgifter som mad, drikke eller lignende. Er man en familie på 4, der er taget på ferie sammen, kan disse udgifter nemt løbe op i 1.000 kr., hvis man er forsinket i en lufthavn som Københavns lufthavn, da priserne der er ekstremt høje.

Det er selvfølgelig aldrig ideelt at blive forsinket, men det er dog et stort plaster på såret, at man trods alt kan få godtgjort beløb i den størrelsesorden, der er beskrevet herover. Du kan læse mere om billige rejser til Thailand ved at klikke her.

Photo of author

OM Kristian Ole Roerbye

Kristian har siden 2009 har boet og drevet virksomhed fra Chiang Mai af. Han er danskeren bag Nordthailand.dk - her deler han ud af sin viden om byen og Thailand generelt.

Skriv en kommentar

Følg os her