Trendy I Chiang Mai – Nimmanhaemin Road

Opdateret:

Kristian Ole Roerbye

Kristian har siden 2009 har boet og drevet virksomhed fra Chiang Mai af. Han er danskeren bag Nordthailand.dk - her deler han ud af sin viden om byen og Thailand generelt.

Mange turister der ankommer til Chiang Mai, når desværre kun at opleve en lille del af denne fantastiske by. Ofte bliver byen en base for trekkingudflugter, hvilket er en fantastisk idé, da trekking i området er utrolig spændende og naturen er virkelig smuk, men har man tid og lyst har byen meget mere at byde på. I denne artikel, vil vi beskrive byens ubestridte mest trendy område; Nimman Heamin Road. Gaden er primært besøgt af de unge, velhavende thaier, de studerende og udenlandske tilflyttere.

For enden af Highway 11, også kaldet super highway, vest for den gamle by og parallelt med den vestvendte hovedvej der omkranser “Den Gamle By”, ligger Nimman Heamin Road.

Byen er blevet Chiang Mai’s hot-spot for restauranter, barer, diskoteker, shopping og hoteller, men man finder stadig både drikkevarer og spisesteder i alle prisklasser.

Indhold

Historien

Det hele begyndte at ske i midt 00’erne, en lille bar kaldet Monkey Club tiltræk flere og flere og langsomt begyndte hele området at udvikle sig. Den ene bar efter den anden åbende op, restauranterne begyndte at følge efter og idag er det stedet man ser folk og stedet at blive set.

Nimman Heamin er et spændende område og fungerer som en fusion imellem den vestlige verden og den thailandske. Er man på udkig efter traditionel thailandsk kultur er Nimman Heamin dog ikke det du skal besøge

Her er et lille udpluk af de mange tilbud Nimman Heamin Road kan tilbyde;

 

Smoothie Blues

Her er konceptet, at der serveres morgenmad hele dagen – og det virker. Savner man en omgang pandekager med frugt og is, baked beans med bacon og æg eller måske en bagel med creme cheese, så er Smoothie Blues stedet.

Udover et meget bredt og lækkert udvalg af spiselige retter, så serveres der også kaffe, friske kokosnødder og selvfølgelig deres fantastiske smoothies. Restauranten ligger midt på gaden på den vestlige side.

 

Salad Concept

Som navnet antyder,er det salater det handler om og konceptet er smart. For omkring 8-9 danske kroner (omkring 35 – 45 baht) får du en grundsalat, hvortil du selv kan vælge 5 toppings og en dressing, hertil kan du tilføje diverse toppings for 4-6 kr stykket.

Der er godt med plads, gratis Wi-Fi, AC og maden er virkelig lækker. Alt bliver tilberedt i det åbne køkken og alle råvarer er friske og så vidt muligt lokale. Man kan evt. afslutte sin sunde salat med en af deres mange lækre kager.

 

Nimman Promenade

Omkring midten af Nimman Heamin, hvis man bevæger sig ned af de små sidegader på vest siden, finder man en række spændende butikker. Her finder du alt fra det nyeste og mest moderne tøj og smykker til antikke møbler, håndlavede figurer og selvfølgelig et par kaffebarer til at holde shopping hjertet igang.

 

The Monkey Club

Stedet der startede det hele er nu et stort og meget populært spise- og dansested. Stedet ligger ofte hus til livemusik, der serveres lækker sushi og der er mulighed for både at feste og spise inde eller ude.

Musikken læner sig ofte op af friske poppede hip hop toner. Stedet kan næsten ses fra hovedgaden, det ligger på en sidegade lige midt på vejen på den østlige side.

 

Warm Up

Dette diskotek er uden sammenligning Chiang Mai’s meste trendy gå i byen sted. Hver eneste aften, hele ugen, vælter det ind med unge fashionable thaiere og, som på The Monkey Club, kan man både drikke, spise og feste.

Livemusik, et stort menu kort med favorable priser og lækre omgivelser, er det der gør Warm Up til et must-see for dem der vil opleve de lokale feste igennem.

Warm Up ligger ud til Nimman Heamin på den vestlige side, kan du ikke selv se det enorme skilt, så kan du bare spørge de forbigående – alle kender Warm Up!

Så er det bare at gå på opdagelse i Nimman Hiemans mange spændende muligheder.

Photo of author

OM Kristian Ole Roerbye

Kristian har siden 2009 har boet og drevet virksomhed fra Chiang Mai af. Han er danskeren bag Nordthailand.dk - her deler han ud af sin viden om byen og Thailand generelt.

Følg os her