10 forslag til aktiviteter i Chiang Mai på 24 timer

Opdateret:

Kristian Ole Roerbye

Kristian har siden 2009 har boet og drevet virksomhed fra Chiang Mai af. Han er danskeren bag Nordthailand.dk - her deler han ud af sin viden om byen og Thailand generelt.

Er du kun i Chiang Mai i en begrænset tidsperiode, og kender du ikke byen? Så har vi lettet arbejdet for dig, og samlet 10 forslag til aktiviteter i Chiang Mai, som kan klares på 24 timer. Turen kan selvfølgelig tilpasses, så den passer til din egen præference. Denne ‘guide’ er blot forslag til spændende aktiviteter, god mad, shoppingmuligheder og andet.

Vi har valgt disse attraktioner og opført dem i denne bestemt rækkefølge, så du ikke mister for meget tid på at rejse rundt. For detaljeret rutevejledning, har vi vedlagt et billede til sidst i artiklen.

  1. Morgenmad på Khao Soy Lamduan
  2. Tempel 1: Wat Jed Yod
  3. Tempel 2: Wat Chedi Luang
  4. Frokost på Bon Kitchen
  5. Shopping på Airport Plaza
  6. Thai massage 4. sal Airport Plaza
  7. Middag på The Duke’s
  8. Chiang Mai Night Bazaar
  9. Tag en drink i Zoe in Yellow
  10. Fest til daggry i Fabrique Club

 

Transport og kørselsvejledning

Du vil starte kl 08:00 på Khao Soy Lamduan (1) til en lækker typisk nordlig thai-morgenmad – nemlig Khao Soy, som er en nuddelret med karry og kylling eller svinekød.

Når du er færdig med din morgenmad, vil du besøge to smukke og velbevarede templer før frokosttid: Wat Jed Yod (2) og Wat Chedi Luang (3).

Omkring middagstid tager du videre til Bon Køkken (4) for noget sundt og fingerlet thailandsk mad.

Den anden del af den dag, tager du på shopping og rigtig slappe af! Fortsæt din vej fra Bon Kitchen til Airport Plaza (5), et sandt paradis for shopaholics. Gå en tur rundt og nyd alt det smukke som Chiang Mais største storcenter har at tilbyde. Gå op til 4. sal og kig efter den eneste massageklinik (6) – på den etage ved siden af fødevarebutikken.

Nyd en afslappende fodmassage eller traditionel thailandsk massage i en time eller deromkring, før du tager tilbage til dit hotel for et brusebad. Klæd dig pænt på – du skal nemlig til feste!

Find vej til Chiang Mais fineste internationale restaurant, The Duke ‘s (7), og forkæl dig selv med en saftig bøf eller velsmagende burger -du har fortjent det.

Fået nok mad? Godt! Mere shopping – du skal nu til at besøge Chiang Mais berømte og altid travle Night Bazaar (8). Når du har lyst, så gå videre til Zoe in Yellow (9) og nyde en øl, drink, eller hvad du nu har lyst til, på en af de mange barer! Når du har været der i et stykke tid, er det på tide at tage videre til Fabrique Club (10).

Her er et kort over aktiviteterne:

Find vej i Chiang Mai
Find rundt mellem aktiviteterne – print eventuelt dette kort ud.

 

 

 

Det anbefales at printe dette kort ud, så du let kan vise Tuk Tuk-chaufføren, eller hvem du vælger at køre med, hvor du skal hen. God fornøjelse!

Photo of author

OM Kristian Ole Roerbye

Kristian har siden 2009 har boet og drevet virksomhed fra Chiang Mai af. Han er danskeren bag Nordthailand.dk - her deler han ud af sin viden om byen og Thailand generelt.

Følg os her